sunnuntai 22. toukokuuta 2022

Tilauslistaa iHerbille (sis. käyttöarvosteluja)

Mainitsin aiemmassa postauksessani, että nykyään iHerbillä on kätevästi hinnat myös euroina, ja että hinnat sisältävät jo maahantuontiin liittyvät maksut. Paketithan tulevat myös tavallisessa postissa ovelle vanhaan tapaan. Sadanviidenkymmenen euron yläraja per tilaus tosin on, tuontiteknisistä syistä.

Katsotaanpa, mitä jännää sieltä löytyy... Kosmetiikkavalikoimahan on valtava! Tekstissä on siis mainoslinkkejä, mutta mainittakoon, että eivät ole maksullisia sellaisia, eli en tienaa mitään jos niitä klikkailet. 

Kuva: Stylevana.com

Nämä Saborino Morning Beauty -naamiot vaikuttavat erityisen mielenkiintoisilta. Pakkauksessa on kangasnaamioita uudelleensuljettavissa pakkauksissa jopa 32 kappaletta. Naamiot ovat istuvat kuvauksen mukaan hyvin kasvoilla (?!) ja naamio vaikuttaa minuutissa puhdistaen kasvot, hoitaen niitä ja luoden samalla pohjan meikille, eli erillistä kasvojen puhdistamista, seerumeita tai primereitä ei tarvita. Mielenkiintoista ja sopii kiireiselle ihmiselle! Naamiot sisältävät mm. paljon ihoa kosteuttavaa glyseriiniä ja muita hyviä aineita. Naamioita on useanlaisia, ja näitä saa pienempinä pakkauksina myös Stockmannilta, jos haluaa suosia kotimaista toimijaa.

Kuvakaappaus: iHerb.com

Varsinkin värikosmetiikasta kiinnostuneen kannattaa tsekata J.Cat Beauty-merkin tuotevalikoima. Olen kuullut hyvää varsinkin merkin kosteuttavasta meikinpohjustusaineesta (vesipohjainen). Tuotteet eivät ole hinnalla pilattuja!

Acure Organicsin tuotteet on nyt juuri tarjolla -20%. Näistä voisi erityisesti nostaa esille hyvät seerumit ja luonnolliset ihoöljyt, kuten tämän Acure Organics Seriously Soothing Blue Tansy Night Oil'in. Se sisältää mm. antioksidanttista ja anti-inflammatorista marokkolaista kamomillaa (Tanacetum annuum, blue tansy), jonka sisältämä tehoaine kamatsuleeni on sävyltään sinervää, mistä nimi blue tansy. Samaan sarjaan kuuluu myös marokkolaista kamomillaa sisältävä yönaamio. Ilman 20% alennustakaan nämä eivät räjäytä lompakkoa taivaan tuuliin.

Kuvakaappaus: iHerb.com

Ferulahappo on noussut viimeaikoina kosmetiikan kentillä puheenaiheeksi. Se toimii antioksidanttina ja sopii hyvin C-vitamiinin kanssa.

Kuvakaappaus: iHerb.com

Ostin tämän kasvoveden, ja nyt sitä käyttäessäni pistää kyllä miettimään, miksi eivät kaikki kasvovedet ole suihkepulloissa. Säästyisi vanuakin, puuvillan tuotanto kun ei ole aina niin eettistä kuin kuvittelisi.

Nyt jonkin aikaa tätä Advanced Clinicals Vitamin C + Ferulic Acid -suihketta käytettyäni olen todella tykästynyt siihen. Se sisältää ferulahapon ja C-vitamiinin lisäksi myös mm. runsaasti kosteuttavaa glyseriiniä, peptidejä, ruusunsiemenöljyä ja kasvi- ja hedelmäuutteita. Iho kosteutuu hyvin! Suihkuttelen sitä aina aika runsaalla kädellä kasvoille ja kaulalle.

Ainoa, mitä ihmettelen, on kirkas lasipullo. Tämäntapainen tuote menettää tehonsa nopeasti päivänvalossa, joten säilyttäisin tätä pimeässä ja viileässä, varsinkin siis valolta suojattuna. Tsekkaa myös muut merkin tuotteet, etenkin kasvosuihkeet.

Kuvakaappaus: iHerb.com

Sitten toinen kasvosuihke, eli Farmstay It's Real Escargot Mist. Tämä on korealaista kosmetiikkaa, jonka joihinkin tuotteisiin olen alkanut pikkuhiljaa suopua.

Suihke on pullossa geelimäistä, mutta tulee ulos kuitenkin suhteellisen hienoja sumuna. Nimensä mukaan suihkeessa on etanaeritettä, joka parantaa ihoa, ja se sisältää myös mm. glyseriiniä ja risiiniöljyä. Tämän päälle ei enää tarvitse edes laittaa voidetta yöksi! Tykkään.

Kuvakaappaus: iHerb.com

Sitten vielä yksi kasvovesisuihke, eli Andalou Naturals Illuminating Toner Clementine + C. Aika ihqu tämäkin! Suihkeessa on vieno klementiinin tuoksu, joka tulee luonnollisista lähteistä, eli häipyy pian pois, mutta varsinkin aamulla se on todella piristävä! Suihke on mielestäni todella kosteuttava, mutta kuitenkin kevyt, ja se sisältää C-vitamiinin lisäksi mm. ihoa rauhoittavaa aloe veraa, pantenolia ja allantoiinia, kosteuttavia polysakkarideja ja glyseriiniä, magnesiumia, tokoferolia ja hedelmäuutteita. Tsekkaa myös muut merkin kasvosuihkeet ja saman merkin meyer-sitruunaa sisältävä putsari. 

Jos kangasnaamioista pitää, iHerbillä on aikamoinen valikoima edullisimmillaan alta eurolla per kappale.

Kuvakaappaus: iHerb.

Merkeistä voidaan mainita ainakin Idealove, Radiant Seoul ja monta muuta

Kuvakaappaus: iHerb.com

RoC on merkki, jota ei ole saanut Suomesta aikoihin. Muistaakseni sitä joskus sai? Vai mahdoinko ostaa noita reissuiltani... Jokatapauksessa erityismaininnan ansaitsevat merkin tehokasta retinolia sisältävät silmänympärysvoiteet. Hintaahan niillä hiukan on, mutta ovat sen rahan väärti.

Kuvakaappaus: iHerb.com

iHerbistä löydät myös ihoystävälliset ja kosteuttavat afrikkalaiset mustat saippuat.

Kannattaa myös katsoa paketin täytteeksi koekäyttöön tarkoitettua valikoimaa, joka vaihtuu suhteellisen tiuhaan tahtiin. Sen löydät täältä

Löytyikö tästä pienestä listasta mitään erityisen mielenkiintoista?

5 kommenttia:

 1. Löytyi kyllä, ja kiitos kun kerroit kuinka helppoa tuolta tilaaminen nyt on.
  Ehdottomasti tulen kosmetiikkaa tilaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kosmetiikkavalikoima on todella laaja nyt! Olen viettänyt koko viikonlopun sitä selaten, taitaa tulla toinenkin ostoslistapostaus vielä...

   Tarkennuksena: Kun tilaa paketin tavallisessa postissa, sille ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Mulle tulee nyt eka paketti DHL:llä, ja silloin näemmä se pitää joka tapauksessa tulliselvittää, joka tavarakategoria erikseen luetteloiden (koska ALV-kanta eri esim. luontaistuotteilla ja kosmetiikalla). odottelen pakettia selvitettäväksi hetkellä millä hyvänsä. Maksaa ei tarvitse, koska kuten sanottu, ne tuotteiden hinnat sisältävät kaikki kulut.

   Poista
  2. Tarkennan vielä tuota omaa kommenttiani. DHL näköjään lähettää viestejä koskien tullauksen valtuuttamista, mutta en niihin reagoinut, koska tuo palvelu on yleensä maksullinen. Nyt yht'äkkiä sitten huomaankin, että paketti on saapunut Suomeen, ja DHL onkin hoitanut tullauksen omatoimisesti ilman valtuutuksia. Siis tiedoksenne, että tämäkin postitusvaihtoehto on yhtä helppo, vaikka viime viikolla Tulliin soittaessani sainkin kuulla, että lähetys pitää tullata siitä huolimatta, että maksut ovat jo maksettu.

   Poista
  3. Tosiaan paketti tuotiin tänään. Arvoltaan se oli juuri hiukan vajaa 150 euroa. Ihmeellistä kalastelua DHL:ltä, kun kerran mitään omia tullaustoimenpiteitä tai valtuutusta DHL:lle ei tarvittu. Eli kylä se tilaaminen on helppoa kuin heinänteko, tuli se paketti millä pelillä ja vehkeellä hyvänsä! Tämä DHL olikin todella nopea, paketti matkasi juuri viikonlopun yli.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!