keskiviikko 1. kesäkuuta 2022

Valoa silmänalusille

Tässä toinen silmänalustuote. Tilasin iHerbistä Julep-merkkisen "valokynän", joka maksoi alta kympin. Tässä hiukan käyttökokemuksia...


Putkilo on muovinen, mutta sen päällyskerros lienee metallia, joten ensivaikutelma on jopa "kalliin oloinen". iHerb myy tätä kahta eri sävyä, joista tilasin sen tummemman, mikä sekin oli vaaleampi kuin kuvittelin. Merkin omilla sivuilla sävyjä näyttää olevan kymmenen.

Sävy olisi ehkä siltikin saanut olla se vaaleampi, nyt kun tuota katson. Pahalta se ei silmien alla kuitenkaan näytä. Sävy on siis Medium.

Voide levittyy hyvin, ja se sisältää mm. kosteuttavaa glyseriiniä, antioksidanttista kurkumaa ja  kameliansiemenöljyä (Camellia japonica). Öljystä huolimatta se ehkä hiukan jää kiristelemään iholla, eli vaihdan sen alle laitettavan silmänympärysvoiteen hiukan rasvaisempaan, ja tämä voide toimii paremmin.Ennen ensimmäistäkään käyttökertaa, kokeillessani voidetta kämmenselälle, vaahtomuovilevitin repeytyy irti. Ei siinä mitään, monet kai repivät tällaiset irti heti kättelyssä muutenkin. Levityksen voi kyllä hoitaa sormin/siveltimellä tai millä tavalla kukin sitten haluaakaan.

Valitin asiasta iHerbiin, ja he oitis korvasivat koko tuotteen hinnan. Täytyy mainita, että siellä on todella hyvä palvelu tässä suhteessa! Joskus olen kysellyt jonkun lähetyksen perään, ja jos lähetys (mikä todella on äärettömän harvinaista) on kokonaan kadonnut matkalla, he ovat korvanneet myös tällaiset tapaukset täysimääräisesti. Ei voi muuta kuin kiitellä!

Käytätkö sinä valokynän tapaisia tuotteita silmänalusiholla? Parista muusta vastaavasta on myös tulossa postausta lähitulevaisuudessa.

3 kommenttia:

 1. Siis minä kun en osaa valokynää käyttää, haluaisin kyllä mutta en viitsi ostaa sitä varten. Joskus käyttänyt jotain halpoja ja en niissä kyllä oikein mitään huomannut...joskus himoitsin YSL:aa, se kai olisi huippuhyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään noita osaa oikein käyttää, mutta tahtoa olisi oppia. Tuota YSL:n versiota mulla on ollutkin, ja on nytkin yksi odottamassa korkkausta. Pitänee postailla siitäkin ja yrittää tehdä oikein meikkikuviakin mukaan.

   Poista
  2. Se olis kiva, näkis vähän osviittaa ;)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!