sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Mercedes-Benz Woman

Douglasin joulukalentereista tulee kaikkea kivaa! Douglas ei valitettavasti toimita Suomeen, mutta suosittelen etsimään noita kosmetiikkajoulukalentereita esimerkiksi Saksan eBaysta (eBay.de). Hinnat ovat kohtuullisia, niitä on myynnissä ympäri vuoden, ja kalenteri on hiukan päälle neljäkymppiä eivätkä postitkaan Saksasta yleensä riko pankkia. Vaikka myyjä ei toimittaisikaan Suomeen, kannattaa aina kysellä, josko hän siihen tekisi poikkeuksen. Minun kokemukseni mukaan varsin usein tekee. 

Ellei Saksan kieli suju, kannattaa käyttää automaattikääntäjiä kuten Google Translate tai vielä parempi on deepl.com. Aina kivampaa on tietty käydä Douglasin myymälässä, jos matkustaa esim. saksankielisissä maissa tai vaikka Tsekeissä. Prahassakin on iso myymälä ainakin Pankrac'in metroaseman vieressä. Sephora on kaiken kukkuraksi samassa ostarissa (ja meillä on toimisto siinä tien toisella puolella).

Mutta asiaan. Viime kalenterista tuli 10 ml:n roll-on -putkilo Mercedes-Benzin Woman-tuoksua. Olenhan minä näitä nähnyt esimerkiksi Baselin Douglasissa, mutta en ole koskaan ennakkoluuloisena edes tuoksutellut.

Nyt sitten eilen siivotessa osui silmiin tämä iso näyte, jota sitten piti kokeilla. Apua! Tämähän on  a-i-v-a-n  i-h-a-n-a !!!

Kuvakaappaus: Fragrantica

Olen aivan hurmaantunut! Kuinka voikaan päärynä, mustaherukanlehti, gardenia, jasmiini ja appelsiininkukka tuoksua herkullisen hyvältä! Tuoksun pohjalla on mm. vaniljaa, valkoista myskiä ja santelipuuta.

Jos pidät vaniljasta, valkoisista kukista, hedelmistä ja puuterisuudesta, tämä on sinun tuoksusi! Tuoksussa on myös mukana raikasta vihreyttä. Olen todella yllättynyt  - ja positiivisesti olenkin. Ainoa ongelma näissä roll-on -putkiloissa on se, että jos olet hiukankaan kuivaihoinen, ihosoluja irtoaa ja pitkän päälle myös kulkeutuu pulloon pallon mukana. Huomaan pientä samenemista tässäkin tuoksussa, joten suihkemalli olisi ollut parempi.

Täysikokoinen pullo näyttää tältä. Kuvakaappaus: Fragrantica

Oletko sinä kuullut aiemmin näistä tuoksuista? Tai olitko tietoinen, että monilla ns. luksusautomerkeillä on omat tuoksulinjansa sekä miehille, että naisille?

2 kommenttia:

  1. Olen kyllä huomannut, että mersumiehille löytyy oma tuoksu. Oletko muuten Dzinni huomannut, että voitit arvonnassamme kirjapalkinnon. Katsopa postausta, jossa on kuva-arvoituksen tulokset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kyllä, mutta saamattomuus on vaivannut koko juhannusviikon. Menen nyt laittamaan yhteystietoni :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!