sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Dior Capture Totale Super Potent Serum Foundation

En kyllä tarvitsisi enää yhtään meikkivoidetta kokoelmiini, mutta tämä Diorin seerumimeikkivoide on kummitellut mielessäni jo kuukausia. Kun Sokoksilla oli asiakasomistajapäivät ja kaikki alennuksessa, hankin sen sitten vihdoin, eikä se mikään huono ostos sitten ollutkaan.Voide on pakattu ylelliseen ja painavaan huurrelasiseen pumppupulloon. En voi olla ajattelematta, että kun tällainen pullo lipeää käsistä ja tipahtaa kylppärin lattialle, siinä on takuulla laatta jos toinenkin hajalla.

Itse voide on todella tuhtia ja - niin - voidemaista! Jotenkin oletin, että se olisi ollut juoksevampaa, koska se on nimenomaan seerumimeikkivoide. Tämä tuli siis tilattuna ihan sokkona, koska en ollut päässyt kokeilemaan sitä myymälässä.

Valitsin sävyn omistamani toisen Diorin meikkivoiteen, Dior Backstage Face & Body Foundationin perusteella. Sävy on siis 2CR, joka on viileä, punapohjainen sävy (CR = Cool Rosy).

Voide sisältää mm. ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa, longoza-kukan uutetta (Hedychium coronarium, joka ilmeisimmin hoitaa ihoa - kasvia käytetään myös luonnonlääkinnällisiin tarkoituksiin) ja glyseriiniä. Koko INCI löytyy täältä selostettuna.Voiteen paksuus enemmän kuin epäilytti. Miten se käyttäytyisi herkästi kiiltelevällä sekaihollani? Imeytyisikö se edes siihen kunnolla?


Epäilykset osoittautuivat turhiksi. Se imeytyi loppujen lopuksi oikein hyvin, ja valoaheijastavine hiukkasineen tekikin oikein yllättävän kauniin pinnan ja peittikin hyvin.


Katsotaanpa vielä, miltä se näytti kasvoilla. Ensimmäisessä kuvassa kasvojen ihoa paljaana, toisessa onkin sitten tätä voidetta hyvin kevyesti puuteroituna läpikuultavalla puuterilla (Make Up Forever HD High Definition Powder). Ei. muuta meikkiä huulten rajausta lukuunottamatta (Lumene Luminous Colour -kynä, sävy 3 Vanamo).Kuvat on otettu hiukan eri valaistuksessa ja ilman mitään suodattimia. Pienenä kuriositeettina on kerrottava, että toisessa kuvassa ehdin jo hajamielisyyksissäni niistää nenäni ennen kuvan ottoa 😊. En korjannut asiaa. Kumma kyllä meikkivoide ei lähtenyt mitenkään pahemmin paperinästyykiin. Kappas vaan, miten hyvin tämä häivyttää suurentuneet ihohuokosetkin!

Voidetta saa 13 eri sävyssä, ja voin sanoa, että oli hyvä ostos. Ei ihan heti kiiltele kasvoilla, ja hoitaakin ihoa virheiden peittämisen ohella. Tuoksua siinä on INCI:stä päätellen jonkin verran, mutta siitä ei ainakaan minun tukkoinen heinänuhanenäni mitenkään häiriintynyt. Spf20 lienee suurimmaksi osaksi voiteen sisältämän titaanioksidin ansiota (fysikaalinen suoja).

Toivon mukaan käyttö rauhoittaisi tuota punoitusta ja kirjavuutta ajan mittaan.

Kiinnostuitko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!