tiistai 28. kesäkuuta 2022

V10 Plus

Kesällä - ja varsinkaan näillä helteillä - ei tarvita kovin raskaita kosteusvoiteita, ei ainakaan kasvoille, joten päätin hiukan keventää ihonhoitoarsenaaliani. Nettiapteekki.fi möi sopivan edullisesti V10 Plus Deep Moist -geeliä, joten päätin kokeilla sitä, vaihteeksi. 24 euroa ja risat ei tuntunut niin pahalta hinnalta.

Olen aiemmin tutustunut ainoastaan merkin silmänympärysvoiteeseen, josta on pieni postaus täällä. Tästäkin on jo aikaa.


Tämä kosteuttava geeli on aivan kirkasta ja tuoksutonta. Ensimmäinen "ongelma": Miten seerumia käytetään tämän kanssa? Pienen tutkimisen jälkeen tulin siihen tulokseen, että seerumit laitetaan geelin alle. Hmmm, miksi en ostanut samalla saman sarjan seerumia?

Tosin toimii tämä ilmankin. Geelissä on neljää erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka vaikuttavat kukin ihon eri kerroksissa, eli siitä ja geelin sisältämästä glyseriinistä muodostuu geelin syväkosteuttava vaikutus. Hyaluronihappoja on kokonaista 75% geelistä. 

Tämän lisäksi geelissä on siniagaavea, jonka sisältämät saponiinit tiettävästi stimuloivat ihon omaa hyaluronihapposynteesiä, aloe veraa, antioksidanttista japaninruusua ja yuzu-hedelmää. Viimeksimainittu on japanilainen, sitruunan ja greipin risteytys, jolla on kosmetiikassa kollageenin tuotantoa buustaava vaikutus, ja se myös ehkäisee kehittyneitten glykaation lopputuotteiden (AGE, eli advanced glycation end products) syntymistä (glykaatioprosessi). Yuzussa on myös runsaasti antioksidantteja, kuten antosyaniineja, karotenoideja, flavanoneja, flavonoideja ja C-vitamiinia, jotka estävät tehokkaasti vapaita radikaaleja.  Valitettavasti hedelmän ihanaa ja virkistävää,  aromaattista tuoksua ei ole tippaakaan tässä geelissä.

Yuzu myös buustaa ihon verenkiertoa, mutta mitään punoitusta en ihollani ole havainnut.

Kaiken kaikkiaan minulla oli epäilykseni siitä, riittäisikö tämä geeli esimerkiksi yövoiteen asemesta. Täytyy todeta, että hämästyttävää kyllä, se riittää. Minkäänlaista kiristelyä en ole ihossani yönkään jälkeen tuntenut.

Geeli on öljytön ja parabeeniton ja muodostaa iholle kalvon, joten se ei välttämättä vaadi öljykerrosta ylleen. Sopii meikin alle myös hyvin, koska se on rasvaton.

Kiinnostuitko?

2 kommenttia:

  1. Olen jo useamman vuoden ajan halunnut testata kyseiseltä tuotemerkiltä jotain tuotteita, mutta jäänyt kun aina niin paljon muutakin testattavaa. Kuulostaa kivalta tuotteelta kesään tuo geeli. Tosi hyvä tuoksu olisi vielä plussaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ainakin se rakeeton kuorintageeli on ihan klassikko. Tosin eihän sellainen kuori yhtä tehokkaasti kuin rakeiden kanssa kuoriva - kemiallisesta happokuorinnasta puhumattakaan.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!