keskiviikko 22. kesäkuuta 2022

Dear Dahlia

Harvemmin tulee käytettyä huulipuna ihan loppuun saakka. Oikeastaan muistan elämäni aikana käyttäneeni vain muutaman näin tyystin. Yksi niistä on ollut Kanebon ruosteenruskea puna, josta pidin kovasti.

Niinpä ilahduin löytäessäni setin 1 ml:n mattapunia. Merkki on Dear Dahlia, joka on minulle ihan outo merkki. Brändin kosmetiikka on vegaanista ja eläintestaamatonta. 

En yleensä ole niinkään innostunut mattapunista, koska monet sellaiset ovat kittimäisen paksuja ja näyttävät huulilla jauhomaisilta. Päätin kuitenkin nämä ostaa testattaviksi.

Setissä on sävyt Seduction 1 ml + Guava 1 ml + Haute 1 ml + Teddy 1 ml + Bordeaux 1 ml + Cancan. Koska putkiloissa ei ole sävyn nimeä, en osaa sanoa, missä järjestyksessä nämä ovat.


Kuvakaappaus parfumdreams.fi -sivustolta ehkä selventää asiaa?

Punat ovat juuri sopivan ohuita ja voidemaisia, eli pelkäämäni kalkkijauhovaikutelmää ei päässyt syntymään.


Tässä vielä pari kuvaa, joista ensimmäinen on otettu luonnonvalossa, toinen keinovalossa. Punat ovat samassa järjestyksessä kuin ensimmäisessä ja toisessa postauksen kuvassa. Alemmassa kuvassa on neljännen sävyn päällä omituinen punainen rantu, josta en osaa sanoa, mistä se on siihen tullut. Lienee kameran kepposia, sillä kuvatessa en sitä huomannut, eikä sitä myöskään ole sitä edeltävässä kuvassa, nehän on otettu peräkkäin.

Setti on kiva vaihtoehto niille, jotka eivät osaa päättää, mitä sävyä haluavat ostaa, tai niille, jotka haluavat kuusi huulipunaa yhden hinnalla! Yksittäinen puna on myös kompaktin kokoinen ja sujahtaa hyvin vaikka kolikkokukkaroon.

Pysyvyys huulilla on ihan hyvä, ei huippuluokkaa, mutta harva huulipuna sitä kuitenkaan on. Punia myy mm. Lookfantastic ja edellä mainittu Parfumdreams. Ei kaupallista yhteistyötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!