sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Ostoksia Colourpopilta

Tein toukokuussa kaksi tilausta Colourpopille. Ekan tilauksen jälkeen jäi muutama tuote vielä kaivelemaan mieltä. Katsotaanpa, mitä sieltä tuli saaliiksi.


Ensimmäisessä tilauksessa oli vasemmalla näkyvä "käärö" värikkäitä meikkikyniä, eli syy siihen, miksi ylipäätään halusin tilauksen tehdä.
Ylipäätään perusmeikkiini kuuluu ihon pohjasävyn tasoittelun ja huulten rajauksen lisäksi vähintään jonkinlaiset silmien rajaukset ja ripsiväri. Ylimmässä kuvassa on yksi Colourpopilta tilattu violetti ripsivärikin, mutta allaoleva kuva on kaapattu merkin omilta sivuilta, sillä en halua avata sitä vielä kuvaamista varten.

Colourpopin violetti bff mascara purple prose. Kuvakaappaus: Colourpop

Meikkikynäsetti on kyllä ihana kaikissa sateenkaaren väreissään! Tämä crème gel liner vault oli tarjouksessa, niin ei tarvinnut ruveta arpomaan värejä, vaan otin sitten päättämättömään tapaani ne kaikki. Näillä tekisi monta kivaa meikkiä!

Tilauksen lähetettyäni sisäinen, tällä hetkellä kaikesta kirkasvärisestä ja kiiltävästä innostuva harakkani nosti päätään, ja päätin tilata myös muutaman metallinhohtoisen ja kirkasvärisen meikkikynän lisäksi. Samaan tilaukseen lähti neljän luomivärin paletti, joka itse asiassa on näitten ostosten vähiten innostava. Ehkä sillä saisi varsin näyttävän iltameikin kuitenkin? Ihan kuin minulla koskaan olisi mitään sellaisia iltamenoja😂😁 oikeasti.... Paletin nimi on Set on Sapphire, ja se oli itse asiassa harmahtavampi kuin kuvittelin. Pigmenttisiä ovat sävyt kylläkin.
Sitten ne metallihohtoiset kynät... Ne ovatkin aivan ihania ja värikin pysyy todella hyvin iholla!

Kolme ensimmäistä oli tismalleen samanlaisissa pakkauksissa, mikä oli hiukan hämmentävää. Hetken luulin tilanneeni vahingossa kolme samaa sävyä, ja niinhän ne olivatkin. Kummallinen kämmi tullut tilausvaiheessa, mutta ei se mitään, kynät ovat aika pieniä ja varmaan kuluvat aika nopsaan. Hämmentävää kyllä, minusta nuo sävyt kuitenkin näyttävät piirun verran erilaisilta alla. Johtunee sitten varmaan vaan valaistuksesta?

Nämä kaikki on piirretty eri kynillä.

Kiiltäviä värejä on kyllä hankalaa kuvata, mutta saa noista nyt hiukan paremmin käsitystä sävystä kuin merkin omien sivujen kuvista. Vasemmalla chartreusenvihreä Bright Lights, keskellä turkoosi Hummingbird ja oikealla vaaleansininen Princess Morbucks. Etenkin tuo vihreä pysyy ihossa kuin tauti.

Oliko näissä jotakin, joka herätti kiinnostuksesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!