torstai 2. kesäkuuta 2022

Victoria Beckham Beauty

Huomaan, että himmailen usein postauksia niistä kosmetiikkatuotteista, jotka ovat joko aivan erinomaisen hyviä, tai ihan sikamaisen huonoja. Katsotaanpa, kumpaan kategoriaan nämä meikkikynät kuuluvat.Facebookissa pyörivissä mainoksissa katseen kiinnittivät Victoria Beckham Beauty -merkkiset meikkikynät. Varsinkin kynissä yhtenä vaihtoehtona ollut syvä oliivinvihreä on aika harvinainen kajalkynissä, joten tutkailin nettiä hiukan ja päätin ostaa testiin kaksi kynää. Siitäkin huolimatta, että ostos olisi aikamoista hakuammuntaa ja kynät suhteellisen kalliita, eli 24 euroa kappale.Kynät olivat suhteellisen pitkiä ja toisessa päässä oli vaahtomuovinen pää, jolla saisi rajaukset pehmennettyä smoky eye -tyyppisiksi. 

Oliivi (Olive) oli kaunis ja matta sävyltään, ihan kuin odotinkin, ja Sea Grey odotetusti helmiäinen, hieman kimaltava harmaa. Molemmilla tulisi kauniit rajaukset.

Mutta, mutta... Tuon vihreän kynän pää katkesi heti ensitöikseen, kun sävyä kokeilin kämmenselkään. Muutenkin nuo kynät tuntuivat ihan hirveän pehmeiltä ja rasvaisilta. 

Kuten arvata saattaa, ei niillä pysyvyyskään ole ollenkaan mitään huippuluokkaa. Sotkevatkin hiukan. Jos nyt jotakin positiivista, niin värin poisto ei vaadi kovin kummallisia aineita, sillä tosiaan väri ei pysy iholla . Voisin nimetä vaikka mitä parin euron halpismeikkikyniä, joissa pysyvyys on huippuluokkaa ja paljon parempi näihin verrattuna.

Hyvä smoky eye -meikki näillä tosin tulee, sotkuisempaa saa hakea 😡💩. Eli en mitenkään voi suositella.

2 kommenttia:

 1. Kiitos tästä tiedosta! Olen pitkään miettinyt näiden kynien hankkimista, mutta onneksi luin tämän kokemuksesi! Osaatko suositella jotain HYVÄÄ rajauskynää joka pysyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, pitäisikö sen olla värillinen (värikäs, siis ei pelkkää mustaa/ruskeaa jne.)? Helmiäistä/mattaa?

   Ainakin tuo Shiseidon kynä, joka tuli merkin joulukalenterista on todella hyvä ja väri pysyy, eikä sotke. Postaus on täällä: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2022/12/shiseidon-joulukalenterin-luukut-20-24.html

   Edullisempiakin löytyy kyllä, kunhan nuo muut speksit ovat selvillä :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!