lauantai 11. kesäkuuta 2022

Nerokas luomiväripaletti

Muistatko, mikä oli ensimmäinen meikkisi? Minun oli tehty sveitsiläisen Colosén meikeillä. Olin 13-vuotias ja kotonani pidettiin ko. merkin kotiesittely. Mukana ollut enoni vaimo, joka oli/on kosmetologi, meikkasi minut ja luomiväri oli sen ajan tyylin mukaan ihanan räikyvän vaaleanvihreää. Se oli aivan  i-h-a-n-a!

Myöhemmin tällä meikkaajalla oli oma kauneushoitola, jossa myytiin mm. sveitsiläisen Juvenan ja Almayn kosmetiikkaa. Mahtaako kumpaakaan merkkiä enää edes saada Suomesta? Tästä saadaankin aasinsilta seuraavaan...

Saksan eBayssa sttui silmään hollantilainen kauppias, jonka listoilla oli tämä Almayn luomiväripaletti muutamalla eurolla posteineen. Koska mukana oli tuollainen nostalgisen vaaleanvihreä sävy, se piti saada ja se kolahtikin postiluukusta alas viime viikolla.




Ostaessani en ollutkaan tajunnut, että tuo kaikista suurin nappi onkin pohjustusaine, ei varsinainen luomiväri. Sitten tajusin, että tämähän on kätevää! Pakata nyt voidemainen pohjustusaine samaan palettiin! Kas, kun tällaista ideaa ei useammin hyödynnetä!

Sävyt ilman pohjustusvoidetta.

Pohjustusvoide olikin oikeastaan kovin metallisen kullansävyistä. Kyllähän se teki paljon paletin sävyille, mutta en sitten osaa sanoa, paljonko se paransi värien pysyvyyttä luomilla. Minulla kun on muutenkin varsin lerpat yläluomet, joihin silmämeikki helposti tuhriintuu.

Pohjustusvoide sellaisenaan kämmenselällä.

Luomivärit pohjustusaineen päällä kämmenselällä.

Olisin yrittänyt näillä oikein meikkikuvaakin, mutta en tähän hätään löytänyt mistään nestemäistä silmänrajausväriäni. Lienen jättänyt sen muiden tavaroitteni mukana Irlantiin 😞. Pitänee ostaa uusi. Onko kenelläkään lukijalla suosituksia markettirajausväreistä? Saisi olla mielellään ruskea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!