perjantai 1. heinäkuuta 2022

Tätä et tiennyt tarvitsevasi

Kosmetiikkateollisuus luo koko ajan lisää tarpeita. En vielä jokunen vuosi sitten ollut kuullutkaan silmänympärysseerumeista mitään, mutta kaipa sellainen on koppuran kuiville silmänalusille tarpeen. Ainakin ne silmänaluset tarvitsevat paljon kosteutta, mitä vanhemmaksi tulee.

Algotherm on myös kosmetiikkamerkkinä ihan uppo-outo. Tein apteekkitilausta Nettiapteekkiin, ja silmät osuivat ensin tähän brändiin ja sitten tuohon seerumiin, joka oli vielä alennuksessakin, joten se sujahti ostoskoriin.


Algotherm on ranskalainen merikosmetiikkasarja (cosmétique marine), jonka valmistuksessa käytetään hyväksi merileviä, ja jonka käyttämien merilevien tuotantotavat eivät rasita merten ekosysteemejä. Sen pakkauksen pyritään valmistamaan kierrätettävistä materiaaleista.

Algoregard on brändin silmänympärysiholle tarkoitettu tuotesarja, jossa on tuotteita aina silmänympärysten BB-voiteesta naamioihin.


Päädyin ostamaan Algoregard Eye Lift -seerumin. Seerumi on valkoista, ohutta ja maitomaista, ja se tuntuu enemmän kosteuttavalta kuin rasvaiselta. Pakkaus on huurrelasinen pipettipullo, joka tuntuu toimivan hyvin.


Itse seerumissa on hiukan kullanhohtoista helmiäistä, mutta ei mitenkään paljoa. Se imeytyy varsin nopeasti ihoon ja itse hiukan jopa kerrostelen sitä, ainakin aamuisin. Illalla se vaatii rasvaisemman voiteen päälleen.

Seerumissa käytetty levä on Chlorella vulgaris, jossa on paljon klorofyllia, joka on voimakas antioksidantti. Lisäksi siinä on tehoaineena luomusinimailasta, jossa on runsaasti vitamiineja (A, C, E ja K), saponiineja ja antioksidantteja (kumariinit, isoflavonit, fenolit, tanniinit) ja monityydyttymättömiä rasvahappoja. Saponiinit ovat antimikrobisia ja antioksidantit vähentävät vapaiden radikaalien ihoa vanhentavaa vaikutusta. Monityydyttymättömät öljyt eivät tee tätä seerumia turhan rasvaisen oloiseksi, mutta auttavat ihon normaalin suojavaipan ylläpitämisessä. Seerumi on parabeeniton eikä siinä ole fenoksietanolia, jolle jotkut ovat allergisia.

Löysin muuten brändin omat, suomalaiset sivutkin, jossa tuotteet näkyvät olevan nyt alennuksessa. 

Ei kaupallista yhteistyötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!