lauantai 23. heinäkuuta 2022

Retinolia silmänympäryksille - helpossa muodossa

Olen etsinyt silmänympäryksille sopivaa puikkomuotoista voidetta jo pitkään. Sellaista, jota voisi lisäillä pitkin päivää. Essencellä on joku kosteuttava puikko, mutta se näyttää olevan joka paikasta yhtenään loppu. 

Lueskelen paljon ulkomaisia julkaisuja, kuten Allurea, ja siellä (+ muutamassa blogissa) kehuttiin Glow Fairyn retinolipuikkoa. Etsin netistä, että saisiko noita Euroopasta, mutta ei, niitä ei näköjään täällä mikään kauppa myy.

Katsastin sitten Glow Fairyn sivut, ja siellähän se oli alennuksessa. Arviot olivat myös ylistäviä sielläkin. Ostin, vaikka postimaksu olikin aika kallis. Toisaalta säästin saman verran normaalista hinnasta... Tulleja lähetykselle tuli vajaa kymppi.


Puikko tulla tupsahtikin postiluukusta aika pian ja pääsin testailemaan. Todella kätevä! Miksi ei tällaista ole juurikaan muilla merkeillä?


Puikko on siitäkin hyvä, ettei voidetta mene näpeissä hukkaan. Mukavampi tämä on kuljettaa mukanakin vaikka käsilaukussa. Puikon lukitus on myös hyvä, ettei tarvitse pelätä hylsyn avautuvan ja tuhrivan laukun sisusta. 


Bonuksena se antaa hyvän pohjan peitevoiteelle, jota ainakin minä tarvitsen silmieni alle. Värillinen voide tarttuu siihen hyvin.

Glow Fairy Retinol Glow Wand sisältää tietty juonteita siloittavaa retinolia, glyseriiniä, kosteuttavaa hydrolysoitua kollageenia ja mm. makadamiaöljyä, sheavoita, ihoa rauhoittavaa allantoiinia, oliiviöljyä, rohtosammakonputkiuutetta ja lukuisia kasviuutteita.

Itse voide ei ole kovin rasvaisen tai öljyisen tuntuista, ja siksi meikki pysyykin sen päällä hyvin karkaamatta juonteisiin. Voidetta voi käyttää muillekin alueille, kuten esim. niinsanottuihin sibeliusryppyihin ja marionettijuonteisiin.

Tykkään, ja ostan ehdottomasti uudelleen, kun tämä loppuu!

3 kommenttia:

  1. Hei, Olisi hauska kuulla mitä tykkäsit tästä käytettyäsi pidempään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosi hyvä ja kätevä puikko, ja niitä on kyllä tullut käytettyä useampi. Saatavuus Euroopasta vaan on nolla, pitää tilata aina USAsta.

      Poista
  2. Kiitos! Tilasin muutamia, jonkun Facebookin jutun innoittamana. Vasta sen jälkeen aloin lukemaan kokemuksia. Sinun oli ainoa suomalainen juttu minkä löysin. Jotkut arvostelut saivat miettimään uskaltaako käyttää ollenkaan vai heitänkö pois. Siispä lähdin kysymään mielipidettäsi.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!