perjantai 8. heinäkuuta 2022

Vinkki kangasnaamioiden suurkuluttajille

En oikein koskaan ole päässyt kangasnaamioiden makuun, tai arkkinaamioiden, miten niitä nyt kutsutaankaan. Sheet mask. Sellainen tuntuu hiukan märältä rätiltä naamalla, mutta ehkä se on helteillä tarpeenkin. Pitänee opetella niidenkin käyttöä säännöllisemmin.

iHerb möi näitä japanilaisen Saborino-merkin (nyt ovat ilmeisestikin väliaikaisesti loppu, mutta vaihtoehtoisesti näitä löytyy myös ainakin Lykolta eri kokoisissa pakkauksissa ja Stockalta pikkupakkauksissa) todellisia maskien säästöpakkauksia. 32 maskia maksoi vain noin 15 euroa tarjouksessa.


Kuvassa kolme erilaista, mutta tuoteselosteet, jotka muuten olivat tarkkoja ainesten suhteen, eivät hirveästi -  ainakaan muistaakseni iHerbillä - antaneet muuta tietoa näistä, paitsi sen, että naamiota tulisi pitää kasvoilla yksi minuutti (aamuisin ilmeisesti?). Pidän kyllä näitä kasvoilla sen pari- kolmekymmentä minuuttia, kuitenkin. Jostain luin, että nämä nimenomaan olisivat aamunaamioita ja toimittaisivat myös puhdistustuotteen ja seerumin virkaa. EDIT: Lykon sivuilla oli, että nämä ovat 3-in-1 -naamioita : "cleansing + toning + makeup preparation". Merkiltä löytyy myös huokosia supistavia, iltaisin ennen nukkumaan menoa käytettäviä  "yönaamioita", kuten tämä.


Ihan hyviä naamioita ovat. Jos nyt jotakin pitää moitetta keksiä, niin se on leveys. Minulla on kyllä aika leveät kasvot (lue: paksut posket), joten se ei ole mikään ihme. Voisin kuvitella nämä ihan täydellisiksi naamioiksi espanjalaiselle ystävälleni Glorialle, jolla on aivan ihmeellisen kapea naama. Mutta haittaako se kapeus, ja onko se tosiaan mikään ongelma kaikille? Pituussuunnassa maskit ovat ihan OK.Joka tapauksessa tästä eivät hyvät naamiot varmaan enää halpene! Toivotaan, että niitä tulee taas iHerbiin uudelleen.

4 kommenttia:

 1. Aika mielenkiintoisia ja edullisia! Kertanaamiossa tulee kyllä aika paljon roskaa...itse tykkään käyttää niitä hemmotteluhetkissä ja silloin kun naama tuntuu tosi kuivalta ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaa roskaa kyllä tulee, siinä olen samaa mieltä. Mahtavatko kaikki materiaalit edes olla biohajoavia?

   Edullisia nuo kyllä ovat, 32 kappaleen pakkaus Lykon hinnoilla n. 86 senttiä kappale. Jos saa alennuksia, niin vielä edullisempaa. Toivottavasti iHerbiin niitä tulee pian takaisin, siellä hinnat olivat alkujaankin vieläkin edullisempia.

   Poista
 2. Kivan oloisia tuotteita! Ehkä jossain olen pikaisesti pakkauksia nähnyt, mutta en sen tarkemmin ole noihin perehtynyt joten kiva oli lukea sun postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyviä nuo ovat! Lykolla oli myynnissä jokin syväkosteuttavakin versio, ja joitain todella useamman toiminnon omaavia versioita myös. Mielenkiintoista...

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!