sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

Veikeä vartalokuorinta

Ystäväni oli jokin aika takaperin lähdössä Tukholmaan ja tsekkaamaan samalla uuden Viking Gloryn tax-free -valikoiman. Hän kysyi ennen lähtöään,  että tarvitsisinko sieltä mahdollisesti jotakin.

Etsin myymälän valikoiman netistä. Ei voi muuta kuin sanoa, että hyvin surkeat olivat tuotekatalogit siellä! Tarjouslehti sieltä kumminkin löytyi, ja tein sitten osin sokkona listaa haluamistani tuotteista.

Yksi niistä oli vartalokuorinta, koska huomasin säärieni olevan ihan "variksensaappailla". Hän oli löytänyt tuliaiset laivalta, mutta toi reissultaan tuliaiseksi myös koronan, joten on nyt karanteenissa enkä ole vielä - harmillista kyllä -  saanut tuotteita.

Tein alkuviikosta ruokatilausta K-ruoan verkkokauppaan ja silmiin osui tällainen veikeä vartalokuorinta. Tai niin, tunnustan: hain vartalokuorintoja, koska en jaksa odottaa sitä laivalta tuotua.


Rasiassa oli hauskasti vartalokuorinta ja kierrepullan näköinen sieni. Hyvin kätevä kombo! Itse kuorinta tuoksuu herkullisesti metsämarjoilta. Merkki on Mad Beauty ja kuorinnan nimi on Ms Behave Nice Buns Booty Scrub Set.


Kuorinta-aine on vaaleanpunaista ja kuorivana ainesosana toimivat sokerikiteet, jotka eivät ole liian suuria, eivätkä raavi ihoa.

Kävin ko. firman sivuilla, ja heiltä löytyy kaikkea muutakin kivaa, vahinko vaan, etteivät he UK:sta Brexitin vuoksi toimita Suomeen mitään.

INCIä ei sivuilta löytynyt, mutta voin sanoa, että ihon tämä kuorinta tekee todella pehmeäksi, ja marjainen tuoksu on tietty pelkkää plussaa, kuten myös tuo pakkauksessa mukana tullut sieni. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä se on noin kympin verran. Tämä siis oli paikallisesta Citymarketista.

2 kommenttia:

  1. Ihanat pakkaukset! Ja näyttääpä toi kuorinta herkulliselta<3 Sokeripohjaiset vartalonkuorinnat ovat mun suosikkejani. Suolakuorintoja käytin myös joskus, mutta ai että kirvelee mukavasti, kun sellaista pääsee/joutuu pieniin haavoihin tai ihottumaiselle iholle. Sokeri ei onneksi tee samaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on myös sellainen makean marjainen, että tekisi meilekin mieli kielellä lipaista ja kokeilla, maistuuko se siltä myös :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!