perjantai 15. heinäkuuta 2022

Oletko kiinnostunut ihonhoidosta? Tässä vinkki edullisista tuotteista.

Olen ennenkin maininnut tästä, mutta tämä vinkki on syytä laittaa tänne uudelleen. Lue, jos olet kiinnostunut edullisista ja toimivista ihonhoitotuotteista!

Taisin bongata tämän firman ekaa kertaa Facebookista pari vuotta sitten. En ihan muista. Joka tapauksessa mainostivat postikulujen hinnalla kokeiltavaksi täysikokoista tuotetta.

Postikulut olivat (ja ovat edelleen) 8,90 euroa, ja paketti tulee kotiovelle Fedexillä. En kyllä oikein ymmärrä, miten tuo voi kannattaa, sillä ainakaan minun kohdallani se tarjous ei jäänyt vain tuohon yhteen tuotteeseen, vaan olen tilannut niitä liioittelematta pitkästi toistakymmentä, ellen enemmänkin. Aika suuri osa niistä on ollut kalliimmanpuoleisia.

Kuvassa on ihan vaan muutama tuote. Kaikki nuo tilaamani ovat tähän mennessä olleet täysikokoisia, ja samoin tiedoin olen tilannut (e-mail, toimitusosoite, puhelinnumero ja nimi), eli mitään rajoituksia ei näytä olevan, paitsi jos yrität tilata saman tuotteen kahteen otteeseen. Valikoimissa on ihon- ja hiustenhoitotuotteita vähän joka hintaluokasta.

Mitään ostovelvoitetta ei myöskään ole. Firman nimi on siis SkinLabo, ja tuotteet tulevat Torinosta, Italiasta.

En enää muista, mitä kautta rekisteröidyin e-meilien tilaajaksi, ehkä se oli tuo mainitsemani Facebook. Mitään muuta "newslettereitä" en sieltä saa, lukuunottamatta näitä tarjouksia. Eli siinä suhteessa ei tarvitse pelätä spämmiä inboxin täydeltä.

Jos kiinnostuit, luulen, että rekisteröitymällä ja tilaamalla täältä uutiskirjeen, saat samat tarjoukset. Ei ole maksettu mainos!

Oikein mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!