Viime viikolla piti kurkata kaappeihin ja säveltää jotakin ruoaksi. Tulikin niin hyvää pastaa, että pitää jakaa ohje teidänkin kanssanne. Mies on erittäin hyvä kokki, ja harvemmin kehuu maasta taivaaseen minun tuotoksiani (vaikka itseäni hyvänä kokkina pidänkin), mutta tällä kertaa kehuja oikein sateli. Ohje on todella simppeli.
Mitä kaapista löytyy - pasta (kolmisen annosta, tai kaksi todella isoa)
3 kieppiä tagliatellea - keitä kypsäksi runsaalla suolalla maustetussa vedessä, valuta vesi pois
Lisää pastan sekaan:
1 purkki Pesto Calabresea (Rummo, ks kuva)
Muutama siivu savukalkkunaa ja muutama siivu balkanmakkaraa pilkottuna. Varmaan nämä voi korvata myös esim. savukinkulla.
1 dl emmentalraastetta (tämä piti aluksi laittaa annoksen päälle, mutta päädyin sekoittamaan sen sekaan).
n. 1/2 rasiallista kirsikkatomaatteja puolitettuina.
n. 1/2 tetraa viipaloituja säilykeherkkusieniä (Pirkka) valutettuna. Pieni säilykepurkillinen ajaa saman asian.
Mustapippuria myllystä (tarkista myös suola).
Sekoita aineet, kuumenna ja nauti!
Pasta on mun lemppari, kun tarvii saada nopeasti jotain hyvää ja täyttävää kiljuvaan nälkään. 🤤
VastaaPoistaTää oli kyllä supernopea!
Poista