sunnuntai 31. heinäkuuta 2022

Meikkivoide 3,50 eurolla

Sokoksen verkkokaupassa osui silmiin edullinen meikkivoide hiukan tuntemattomammalta brändiltä. We Care Icon on 100% vegaaninen, kotimainen ja hajusteeton meikki- ja ihonhoitosarja, jonka jokaisen tuotteen myynnistä menee 5 senttiä Suomen WWF:n luonnonsuojelutyölle.

Sarjan kosmetiikkatuotteiden valmistus ei tarpeettomasti rasita luontoa, ja sarjasta on tarkoitus tehdä täysin vegaaninen vuoden 2022 aikana. Tuotteet myydään ilman turhia kartonkipakkauksia, mikä on mielestäni oikein hyvä juttu.

Ostin sitten kaksi Luminous NUDE -meikkivoidetta, koska ne olivat vain 3,50 euroa kappale. Kaksi siksi, etten osannut päättää, mikä sävy parhaiten omalle iholleni sopisi. Eivätkä ne kovin paljoa maksaneetkaan, vaikka totuuden nimessä olisi tarvinnut näitäkään. Sävyjä on tarjolla kolme, ja hankin niistä ykkösen ja kakkosen.

Kuvassa 1 Perfect Nude ja 2 Perfect Vanilla

Tässä sävyt samassa järjestyksessä muokkaamattomassa kuvassa


Viimeinen kuva on otettu niin läheltä, että ihon pinta näyttää epätasaiselta, mutta kasvojahan ei (juuri) kukaan katsele noin läheltä. Meikkivoide kuivuu ja imeytyy kuitenkin samettimaiseksi pinnaksi, ja sanoisin, että se on kevyt tai puolipeittävä. 

Päivän aikana rasvaisempi-ihoinen joutuu korjailemaan kiiltoa puuterilla, mutta arvelisin, että kuivempi- tai normaali-ihoisella tätä ongelmaa ei ole.

Hintaansa nähden tämä on kyllä ihan hyvä ostos, mutta kuten sanoin, ei ehkä se paras meikkivoide herkästi rasvoittuvalle iholle. Meikkivoide löytyy täältä*. Näköjään ovat muutkin tästä tykänneet.

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

*mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Mikä hinta! Aika jännä että kotimainen, vegaaninen ja mitä kaikkea ja nuin halpa :D

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavan halpa vegaaniseksi meikkivoiteeksi. Minun pitäisi vähitellen osata luopua CC-voiteesta, koska se ei tee muuta kuin tasoittaa ihon väriä. Rypyt ja juonteet jää. Voisin kokeilla tätä meikkivoidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CC-voiteitakin on aika monenlaisia, jotkut peittävämpiä kuin toiset.

   Tässä ei kyllä menetä kuin sen 3,50 euroa, jos ei siitä tykkääkään!

   Poista
 3. Tämän voisinkin ehkä ostaa mielenkiinnosta testiin:) We Care Iconin tuotteita on Sokoksella toki ohimennen nähnyt, mutta jostain syystä ei ole tullut niitä paljoa ostettua vaikka jotkut niitä kehuneetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, ainakin näin kesällä tuollaiset ohuemmat meikkivoiteet ovat aika kivoja.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!