torstai 21. heinäkuuta 2022

Jännittävä huulipuna

Luin ulkomaalaisista lähteistä arvioita Shiseidon VisionAiry Gel - huulipunasta, ja kun se sattui Bootzissa olemaan vain noin 14 euroa, se lähti mukaan tilaukseen.

Huulipunan ostaminen sokkona on aika hankalaa, ja tarjolla oli vain tämä yksi sävy tuohon hintaan. Etsin netistä kuvia sävystä, mutta eiväthän ne aina vastaa todellisuutta. Päätin sitten, että 14 euroa on aika pikkuraha vaikka huti tulisikin. Sävy on 255 High Rise.


Paketti tuli huulipuna mukanaan. Se on pakattu jännään, röpelöisenkiiltävään laatikkoon ja hylsy on kulmikas ja tehty raskaasta metallista.


Punan sävy ei ollut itse asiassa hullumpi. Sen koostumus oli kyllä jotenkin hassu. Nimensä mukaan se on geelimäinen, joten kuvittelin ihan, että sillä saa vinyylimäisen kiillon, mutta ei.


Huulille kuivuttuaan se onkin miltei matta! Sävy ei ole mikään räikeä. Tosin minun mittapuuni mukaan se on aika kirkas, kun en ole pitkään aikaan juurikaan huulipunia käyttänyt. 

Puna myös pysyy huulilla aika hyvin, varmaan maskinkin alla. Sitä sai hangata aika kauan ennen kuin se lähti huulilta. Varmaan se lähtisi paremmin jollakin meikinpoistoaineella, mutta sellaista ei nyt ollut käsillä.

Ihan kelpo huulipuna, joka peittää ohuella kerroksella, eikä lähde heti esim. syödessä huulista. Plussaa ohuesta muodosta, jolla levitys ja rajaus sujuu huulille helpommin kuin paksummilla "normaaleilla" punilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!