tiistai 6. joulukuuta 2022

Shiseidon joulukalenterin luukut 2-6

Tutkaillaanpa tänään, mitä löytyi Shiseidon kalenterin luukuista 2-6. Ensimmäisen luukun sisältöhän paljastettiin jo tässä postauksessa. Kaupunkinäkymäkin alkaa rakentua pikkuhiljaa, laitoin kuvan tämänhetkisestä tilanteesta alle.


Aloitetaan vasemmalta ylhäältä:

2. luukusta paljastui Treatment Softener, eli tällainen tasapainottava hoitovesi normaalille, seka- ja rasvaiselle iholle. Paksuhko hoitovesi tuntui kivalta. Tuoksu on muuten aika voimakas näissä kaikissa kuvan tuotteissa, en ole ennen sitä Shiseidon tuotteissa havainnutkaan. Pullo on kiva matkakoko.

3. luukussa (kuvassa ylhäällä keskellä) on Beneficiance Wrinkle Smoothing Contour Serum, eli juonteita tasoittava ja ihon elastisuutta lisäävä seerumi. Tämä sameahko ja paksuhko seerumi tuntui ihan hyvältä iholla. Tämä oli näytekokoinen tuubi.

4. luukussa (kuvassa ylhäällä oikealla) oli Clarifying Cleansing Foam, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Hoitaa ihan hyvin hommansa, eikö kuivata ihoa. Kiva matkakoko tämäkin.

5. luukussa (kuvassa alhaalla vasemmalla) oli yllämainitun seerumin kanssa samaa sarjaa oleva Benefiance Wrinkle Smoothing Cream. Voide on aika kevyen oloista, mutta kosteuttaa hyvin, mikä sen tarkoitus onkin. Tämäkin oli näytekokoinen tuubi.

6. luukusta (alhaalla oikealla) paljastui Shimmer Gel Gloss, eli vienon kimaltava punainen huulikiille. En nyt swatchaa sitä tähän, jos sen vaikka antaisinkin jollekin toiselle. Olen aika huono käyttämään huulikiiltoja. Tuubi on täysikokoinen.

Ginza kaupunkinäkymä näyttää nyt tältä.

Mukavaa Itsenäisyyspäivää! Kuten eräs ystäväni aamulla totesi, nyt näyttäisi (Ukrainan sodan takia) oman  maan itsenäisyys olevan entistä tärkeämpi asia.

*****
En malta olla laittamatta yhtä mainoslinkkiä... Jos joltakin vielä puuttuu kosmetiikkakalenteri, kannattaa harkita Rosa Grafin joulukalentereita, joita saa nyt edullisesti Bell-Linea Shopista! Merkin ihonhoitotuotteet ovat aivan loistavia ja eilen vielä pähkäilin toisenkin kalenterin ostamista, mutta toisaalta olen muuttamassa Saksaan ja Rosa Graf on saksalainen merkki. Vilkaiskaapa!

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia tuotteita ja tuo kiilto näyttää ihanalta!! Olen tainnut Shiseidoa kokeilla vaan ohimennen, jäänyt ihan vieraaksi merkiksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin vieraampi mullekin, siksi päädyinkin tähän kalenteriin.

      Poista
  2. Tosi kivoja tuotteita ja kalenterin idea on todella hieno. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteet ovat kyllä mielenkiintoisia, ainakin tähän mennessä.

      Katsotaan, millainen tuosta Ginzan näkymästä syntyy. Josko löytyisi kuva aidosta sitten vertailukohteeksi kun tämä miniatyyri on valmis. On tosiaan erikoinen idea.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!