torstai 1. joulukuuta 2022

Varsin omalaatuinen kosmetiikkajoulukalenteri

Oikein mukavaa joulukuun alkua! Kuten aiemmin mainitsin, hankin Shiseidon joulukalenterin ja tänään avasin tietty ensimmäisen luukun. Tai laatikon.

Saatoin suorastaan kuulla rattaitten raksuttavan korvieni välissä, kun suojapahvin poistettuani avasin laatikon. Pakkauksen kyljessä on vedettävä laatikko, ja laatikon kansi avautuu näin...


Täytyy sanoa, että kesti vähän aikaa ennen kuin hoksasin, että siinähän on asemakaava! Ilotulitus on siis kaupungin yllä. Tarkemmin sanottuna Ginzan alueen yllä Tokiossa. Samassa paikassa on myös Shiseidon päämaja.


Vähitellen tajusin myös, että laatikossa olevat pikkulaatikot, joita siis on 24, esittävät kukin eri rakennuksia alueella. Ensimmäinen, eli tämän päivän "luukku" (laatikko) on tietystikin Shiseidon päämaja.


Kuva on lainattu täältä.
Aika hauska keksintö, eikös vaan? Tässä sitten keräilen pikkuhiljaa koko kaupunginosan näkymät rakennuksineen. Mielenkiintoista.


Jaa niin, ja mitä tästä tästä "luukusta" paljastuikaan? No se oli Shiseido Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask. Kokeilenpa sitä nyt sitten ennen nukkumaanmenoa.


Jatkossa tulen päivittelemään (kirjaimellisestikin) näitä kalenterin löytöjä (ja kaupunkinäkymiä 😂😄) muutaman päivän välein, joten pysykäähän langoilla!

8 kommenttia:

  1. Aika hauska idea kyllä, eihän se mulle tokikaan olisi avautunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhahhaaaa...mulla meni koko eilinen päivä tätä pähkätessä! Kiva kuulla, etten olisi ollut ainoa :D

      Nyt kun tuota katson, niin olisihan tuossa ekassa kuvassa ollut kyllä hyvä vinkki! Kaupungin siluetti kahteenkin otteeseen!

      No, sivistymistä ei voi estää tälläkään saralla, onhan tuo varsin edukatiivinen palapeli tuokin.

      Poista
  2. Onpa omalaatuinen ja perinteinen idea, en olisi kyllä itse tajunnut - pitäisi just olla tuota kokemusta tai tietoa siitä miltä alue näyttäisi vähän oikeassa elämässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi munkin pitänyt katsoa tarkemmin ja lukea edes nuo paikannimet tuossa asemakaavassa niin olisi koko homma valjennut hiukan vikkelämmin :D

      Poista
  3. Hauska idea kyllä kalenterilla! Sivistyy samalla kun luukkuja availee :)

    VastaaPoista
  4. Onpa erikoinen, mutta ihan hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kyllä vieläkin tämä naurattaa! Eipä ollutkaan muuta kuin vinkkejä heti aluksi, kun katsoo tuota eka kuvaa, ja silti en heti tajunnut! Toisaalta tää on vähän kuin mun manuaalien luku: tehdään ensin ja sitten katsotaan ohjeet kun ei onnistu.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!