tiistai 20. joulukuuta 2022

Shiseidon joulukalenterin luukut 14-19 (2022)

Katsastetaanpa taas, mitä löytyi joulukalenterin luukuista. Aiemmat kalenterikatsaukset löytyvät täältä (ks. yst. myös postauksessa oleva linkki aiempiin kalenteria koskeviin postauksiin). 



Alemmassa kuvassa tuotteet ovat oikeassa järjestyksessä... Toinen ja kolmas (15. ja 16.12.)olivat ensimmäisessä kuvassa vaihtaneet paikkaa vahingossa 😕.

Aloitetaan taas vasemmalta oikealle:

14. päivän yllätys oli Shiseido Beneficiance Overnight Wrinkle Resisting Cream. Toisin sanoen tämä on yövoide, jossa on hyaluronihapon lisäksi mm. vadelmanlehti- ja  sekä erilaisia leväuutteita. Voiteessa hyödynnetään myös aiemmassa kalenteripostauksessa mainittua ReNeura-teknologiaa. Tuubi on näytekokoinen.

15. laatikosta paljastui White Lucent Brightening Gel Cream, eli ihoa kirkastava geelivoide päivittäiseen käyttöön. Se sisältää kosteuttavan glyseriinin lisäksi mm. C-vitamiinia, kirsikkauutetta ja monia muita kasviuutteita, kuten Angelica keskei -uutetta. Tämä viimeksimainittu on karhunputkiin kuuluva kasvi, josta on mielenkiintoinen suomenkielinen juttu täällä. Kasvin toinen nimi on ashitaba, ja sen on uskottu jo pitkään hidastavan ikääntymistä. Asiaa tutkitaan koko ajan. Purkki on matkakoko.

16. päivänä laatikon anti oli Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate -tuubi. Tämä kosteuttava ja antioksidanttinen voide sisältää mm. lakkakääpää (reishi) ja iiriksen juurta. Viimeksimainitulla sanotaan olevan estrogeenisiä ominaisuuksia ja se myös sisältää runsaasti antioksidanttisia isoflavoneja. Myös lakkakääpä on antioksidanttinen. Näiden lisäksi tuotteessa on tietty mm. kosteuttavaa glyseriiniä ja erilaisia muita kasviuutteita. Tuubi on näytekokoinen.

17. päivän laatikosta paljastui WASO Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer. Nyt tuli ihan déjà vu... Kirjoittelin tällaisesta aiemmin kokemuksiani täällä. Sekin oli siis WASO-tuotelinjan voide.

Molemmat siis ovat CC-voiteita, jotka ensin näyttävät vaaleilta, kun niitä tuubista ulos puristaa, mutta muuttuvat sitten ihon sävyisiksi. Tässä voiteessa on shikuwasaa (Citrus depressa), antioksidanttipitoista okinawalaista limeä, josta en ole kuullutkaan. Kosteutta tuovat glyseriini ja sokeriderivaatit (trehaloosi, erytritoli) ja lisäksi siinä on "anti-ilmansaatepulveria" (anti-pollution powder), joka ilmeisimmin muodostuu mm. pigmenteistä ja maissitärkkelyksestä, jotka suojaavat ilmansaasteilta ja pitävät ihon mattana. Spf on 30.

Tämä on muuten aika hyvä päivävoide arkikäyttöön! Olennaisesti tämä ei kai paljoa eroa tuosta aiemmin käyttämästäni Wason vastaavasta voiteesta, mutta tuntuu paremmalta. Tuubi on matkakoko.

18. päivän laatikko yllätti: Siitä paljastui 7,4 ml:n hennon vaaleanpunainen Ginza-parfyymi (roll-on-pullo). Katsotaanpa, miltä se tuoksuu...

Kirpeän granaattiomenan tunnistan ensimmäisenä, sitten keskituoksun kukkaisnuotit. Rosepippuri tuoksun  ensinuottina ei ole mitenkään hallitseva. Pohjatuoksun patsulikaan ei kävele muiden tuoksuelementtien yli. Hinoki, eli japaninsypressi hurmaa sitruunaisella tuoksullaan, jota pehmentää santelipuu. Mmmm...

Täysikokoinen pullo näyttää tältä. Tämä ja edellinen kuvakaappaus : fragrantica.com

19. päivä paljasti Instant Eye and Lip Makeup Remover -pullon matkakoossa. Tämän kaksifaasisen meikinpoistoaineen luvataan poistavan vedenkestävänkin silmä- ja huulimeikin helläväraisesti.

*****
Miltäs sitten Tokion Ginzan näkymä vaikuttaa tällä hetkellä? Alla kuvia hiukan eri kuvakulmista.




Hiukan on jo hankalaa saada kaikkia "rakennuksia" näkymään samassa kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!