torstai 15. joulukuuta 2022

Yksi parhaimmista irtopuutereista

Ben Nyen irtopuutereita on kehuttu monessa paikassa, eikä turhaan. Ostin omani Irlannista, mutta sitä ennen halusin kokeilla muutaman näytteen. Näitä puutereita kun on monen sävyisiä ja tietenkin väritöntä.

Iso purkki jäi joidenkin tavaroitteni kanssa säilytykseen Irlantiin, mutta nämä riittoisat näytepurkit tulivat mukanani Suomeen.
Kuva: bennye.com

Kokeilin kolmea erilaista ennen kuin päädyin sävyyn FAIR, jota ilmeisimmin ei enää mistään saa, nyyh!




Valaistus on valitettavasti näillä pimeillä sellainen, ettei päivänvalossakaan saa oikein kunnon kuvia, eikä niitä säätämälläkään ihan saa oikeanlaisiksi. Fair on ylemmässä kuvassa siis vasemmalla ja se on huomattavasti neutraalimpi beige kuin keskellä oleva Cameo, joka on selkeästi vaaleanpunainen. Oikealla on läpikuultava, väritön versio (Neutral Set Powder), josta kumma kyllä pidin näistä vähiten.


Tässä vielä sävyt paksuna kerroksena ranteen sisäpuolella ja samassa järjestyksessä. Eihän niitä tosin kasvoilla noin paksulti käytetä... Yllättäen tässä Fair näyttää erottuvan paremmin iholta kuin punertava Cameo, mutta kasvoilla Fair taas on huomattavasti parempi ja iholta virheitä häivyttävämpi kuin Cameo (tai tuo läpikuultava).

Kylläpä harmittaa, jos sitä ei enää saa mistään! Tosin Irlannin varastossa oleva purkki on miltei täysinäinen, eikä kai puuteri niin kovin helposti säilytyksessä pilaannu. EDIT: Perun puheeni, kyllä sitä löytyy ainakin parista paikasta Suomessa, toiseen kauppaan on linkki tuonne alemmaksi linkatussa HD-puuteripostauksessa.

Kirjoittelin muuten täällä aiemmin Ben Nyen HD-puuterista. Ainakin talvi-iholle se on kyllä ihan rutisevan kuivaa tavaraa, mutta odotellaanpa kesää ja hikikelejä, niin varmaan tuo HD-puuterikin löytää paikkansa.

4 kommenttia:

  1. Yhdessä vaiheessa käytin paljon irtopuutereita. Guerlainin oli lemppari vuosia. Sitten siirryin Sensaihin ja Joe Blascoon. Viimeiseen pariin kolmeen vuoteen en ole tainnut käyttää irtopuuteria enää kertaakaan. Tykkään värittömistä kivipuutereista Joe Blasco, Clarins ja It Cosmetics niistä lemppareita. Tosin tekisi mieli kokeilla myös Charlotte Tilburryn Airbrush Flawless Finish puuteri, sekä By Terryn Hyaluronic puuterista se kivipuuteri versio, koska se irtopuuterikin oli ihan kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen yleensä suosinut läpikuultavia ja värittömiä puutereita, ja tuo Blascon puuterikin löytyy jostakin kodista. By Terryn puuteri oli hyvä, se taisi jo loppua, ellei sitten jäänyt nekin jämät Irlantiin. En muista.

      Tämä BN:n Fair on siitä hyvä, että se häivyttää ihon virheitä aika kivasti. Laitan sitä lähinnä poskipäille ja leukaan hillitsemään ihon kiiltelyä.

      Poista
  2. Tätä olisi kyllä kiva joskus kokeilla, paljon kun on hyvää tuotteesta kuullut:) Ben Nye herättää merkkinä muistoja kosmetiikkaharrastukseni alkuajoista. Aivan ensimmäinen hankkimani arvokkaampi tuote oli juurikin nimenomaan Ben Nyen. Siitä lähti innostus meikkeihin ja meikkaamiseen vaikka olin toki jo meikannut vuosia sitä ennen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä yllätti, ja nimenomaan tuo sävyllinen versio. Se aiemmin arvioitu HD ainakin näin talvella teki todella kalkitun näköiseksi. Testaan kesäkuumilla uudelleen!

      Mukavaa uutta vuotta sinulle, ja muille lukijoille!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!