torstai 25. huhtikuuta 2024

Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil Night

Löysin varastoistani tämän matkakokoisen Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil Night -tuubin. Ilmeisesti tätä ei enää valmisteta, mutta näköjään niitä vielä saa joistain kaupoista. Sillä tätä pitää kyllä saada lisää.


Tämä on jäänyt käyttämättä varmaan siitä syystä, että nimessä on tuo sana "oil", eli öljy. Karsastan hiukan ihoöljyjä nykyään. 

Ihan turhaan, sillä tämä on enemmänkin geelimäinen voide, joka sulaa nätisti ihoon, eikä jätä sitä tahmeaksi.

Tässä on hyviä Omega-rasvahappoja, ja probioottista planktonia + glyseriiniä, betaiinia ja keramideja. Kaikkein tärkeintä on, että se kosteuttaa ja pehmentää ihoa hyvin ja imeytyy siihen nätisti. Eikä tämä seerumi mielestäni tarvitse voidettakaan ylleen.

*****
Seurasin eilen Facebookista heti aamutuimiin yhden entisen koulukaverini matkustamista Helsingistä Frankfurtin kautta Sarajevoon. Hän oli menossa sinne lomailemaan, sillä hänellä - entisenä humanitäärisenä työntekijänä - on siellä Balkanilla paljon ystäviä, jotka odottivat häntä kovin käymään.

Mitenkäs kävikään... Puolen yön jälkeen hänen FB-sivuilleen oli ilmestynyt kummallisia RIP-viestejä. Kävin ihmettelemässä tätä julkisesti hänen Facebookissaan ja minuun otti yhteyttä hänen paikallinen ystävänsä (jota en siis tunne) kertoen, että J. on kuollut auto-onnettomuudessa matkalla Sarajevon lentokentältä keskustaan.

Tämä ystävä oli ihan paniikissa, joten jouduin toimimaan kriisiapuna vielä yön mittaan, joten unet jäivät hiukan vähäiseksi.

Kyllä ihmisen henki ja elämä voikin loppua yhtäkkisesti ja ennalta arvaamattomasti.

Minulla on todella surullinen olo tämän takia.

2 kommenttia:

  1. Ihan hirveä yö sulla. 😐 Ehkä oli jotenkin kohtalo, et olit seurannut tän edesmenneen koulukaverin tekemisiä silloin aamusta, et pystyit auttamaan hänen ystäväänsä. ❤️

    Mielenkiintoista, et Biotherm olisi lopettanut öljynsä, onkohan tullut jotain muuta tilalle vai katsoivatko, ettei toimi heidän konseptissa. Biothermin käyttäjäthän varmaan tykkäävät tietynlaista hyvin kevyistä ja rasvattomista koostumuksista. 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tosiaan ihan surrealistiselta tuntuva juttu. Meitä oli monta, jotka seurasivat FB:n kautta J:n matkaa. Hän oli niin iloinnut siitä etukäteen ja postaili hauskoja juttuja ja kuvia matkustaessaan sinne Sarajevoon monen mutkan kautta. Myös häntä kovasti odottaneet ystävänsä seurasivat noita postauksia.

      Siksipä uutinen levisi nopeasti jo samana yönä. Kolari siis tapahtui hiukan ennen puolta yötä ja J. oli kuollut jo ennen kello yhtä sairaalassa.

      Löysin Klix-nimisen paikallisen uutiskanavan ja Chromen automaattikääntäjän kanssa luin uutista ja sen kommentteja (uutiset olivat kroatiaksi). Kolme muuta ihmistä on edelleen teholla kolarin jäljiltä. Sitä vaan ihmettelen, että miten bulevardilla ( puistokadulla, jossa onnettomuus tapahtui), jossa ei ole edes paljon risteyksiä, eikä vastaantulevaa liikennettä, tämä on voinut tapahtua?
      Ollaan kuitenkin kaupungin keskusta-alueella.

      Sain muuten tilattua eräästä täkäläisestä nettikaupasta tuota Biothermia lisää, minusta se tuntui todella hyvältä yövoiteelta, vaikka siis seerumia onkin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!