perjantai 19. huhtikuuta 2024

Hehkeä poskipuna Hourglassilta

On vähän hassua kirjoitella poskipunasta, kun viime postauksessa tuli valitettua poskien couperosaa. Joskus tosiaan peitän sen couperosan osittain peitevoiteella, ja jätän poskipäille sen luonnollisen punoituksen. Muutenhan se punaposkisuus ei rajoitu ainoastaan poskipäille.

Mutta jos käytän meikkivoidetta, joka peittää punoituksen, käytän kyllä sitten poskipunaakin.

Tätä poskipunaa piti "mutustella" niin kauan, että pahvipakkauskin jo hiukan kulahti...

Kirjoittelin aiemmin parista ostamastani Hourglassin minikokoisesta viimeistelypuuterista täällä. En nyt niinkään ilosta kiljunut noita kokeiltuani, mutta ehkä tuo vaaleampi tulee kulutettua pois. Tummemmalla en paljoa mitään tee.

Nyt tarkasteltava Hourglass Ambient Lightning Blush sävyä Mood Exposure on myös minikokoinen, mutta parempi niin, sillä normaalin kokoista en varmaan koko elinaikanani saisi käytettyä pois.


Toisin kuin nuo viimeistelypuuterit, tämä oli mielestäni oikeinkin hyvä! Sen marmoroidussa olomuodossa on mukana jonkinlaista hehkua, mutta se ei kuitenkaan ole mitenkään kimallehiukkasilla kyllästetty, eikä edes yltiöpäisen helmiäinen, eikä missään nimessä kiiltävä, mutta se antaa iholle hyvin luonnollisen sävyn ja hehkun.

Tämä on ihan täydellisen neutraali ja luonnollinen sävy.

Tällainen minikoko ei ollut kalliskaan, olisiko ollut täällä n. 23 euroa.

Jos muut Hourglass-postaukset kiinnostavat, niitä löytyy täältä, täältä ja täältä. Linkeissä eri Hourglassin meikkivoidepostauksia tästä blogista.

*****

Nappasin kauppareissulla tänään iltapäivällä kuvan kotikadustani. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. On kesä.

7 kommenttia:

  1. Oli kesä ja se päättyi yhtä äkkiä kuin alkoi. Joulupäivänä 2023 oli yhtä kylmä kuin tänään täällä Reinin rannalla Pfalzissa, + 8°, ja satoi vettä niin kuin tänään. Laitoin talvivaatteet päälle ja lähdin asioille. Nyt tosin kukkivat kastanjapuut, sireenit ynnä muut ja korjataan retiiseitä, parsaa ja raparperiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli viikko sitten vielä erittäin lämmintä ja istuttiin puistossa terassilla auringonpaisteessa. Muuten - paitsi eilen - on tullut vettä eikä muutenkaan ole mikään superlämmin ollut. Mutta ehkä se tästä, olihan täällä jo jossain vaiheessa liki +30 C. Aina se Suomen huhtikuiset lumisateet voittaa.

      Poista
  2. On kesä :D just juon aamukahvia ja kuuntelen kun auramies on hommissa ikkunan alla. Voi vttu kyllä...mä tykkään peittää kaiken meikkivoiteella ja sitten punaa poskipunalla. Mulla couperosaa on iso läiskä posken alaosassa ( contourin alapuolella ) sekä molempien poskien keskiosilla. En ole Hourglassia ikinä kokeillut mutta haluaisin kun ne on nättejä, mutta en tykkää kiillosta tai kimalteesta paitsi highlighterissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkuunkin tuli kuulemma lunta uudelleen, tällä hetkellä olen kyllä iloinen, kun olen täällä pari tuhatta kilometriä etelämpänä.

      Ihon punoitus on kyllä NIIN ärsyttävää, olen viime talvena huomannut, että se tuntuu äityvän milloin mistäkin randomista asiasta. Kuten sanoit, mullakin se ei rajoitu edes nätisti poskipäihin vaan punoitus on jopa läiskikästä leukaluuhun saakka.

      Laserointi muuten auttaa (kerran tehty ammoisina aikoina), mutta ei sekään näemmä ikuisesti. Ehkä pitäisi kokeilla uudelleen.

      Poista
  3. Minä pidän paljon poskipunista. Ne freesaavat kasvot samoin kuin heleän punainen huulipuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Joskus maailmassa tajusin, miten tärkeää on laittaa sitä tarpeeksi ja valita oikea sävy. Minut meikkasi ammattilainen, joka vaikutti laittavan poskipunaa aika runsaasti. Vierasti ensin näkyä, mutta sitten tajusin, että itse olin liikaakin kitsastellut sen käytössä.

      Poista
    2. Siis MINÄ vierastiN näkyä! Ja kyllä heleä huulipuna tekee myös kasvoille paljon. Itselleni on myös tärkeää huulten rajaus, sillä vanhemmiten ne rajat tuntuvat häviävän jonnekin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!