sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation

Vihdoinkin saan aikaiseksi postauksen tästä! Katsotaanpa, miten minulla meni tämän kanssa... 

Ei, se ei ole näköharha: pullo on suuttimestaan jotenkin hiukan vino.

Nappasin tämän Bobbi Brownin matkakokoisen meikkivoiteen viime vuoden puolella mukaani hetken mielijohteesta jonottaessani Turun Wiklundilla kassalle. Siinä ne tönöttivät niin sopivasti käden etäisyydellä

Lienee tarpeetonta sanoa, että en ehtinyt kokeilla tätä, joten sävy on ihan liian valkoinen kasvoilleni, mutta keksin, että voin käyttää sitä kasvojen keskiosaan peitevoiteen sijasta, joten naama vaikuttaa kolmiulotteisemmalta.

Tämä sävy on W-016 Warm Porcelain, mutta mikään kovin lämmin tämä sävy ei minun silmääni ole.



Peittämättömyydestä tätä meikkivoidetta on aika turha syyttää! Lopputulos iholla on myös matta, ja se pysyy, joten ehkä ihan kuivimmalle iholle en suosittelisi, sillä se saattaa myös korostaa juonteita. Pigmenttiä riittää, mutta voide ei ole kovin pahasti tönkön oloista kuitenkaan. 

Tässä kuvassa sävy vielä tämän hetkisen lempimeikkivoiteeni, Babor Hydra Liquid Foundationin (sävy 04 Porcelain) kanssa. Ranteen sisäpuolella tämä Bobbi Brownin voide on sävyltään ihan passeli, mutta luulisin, että ei kenelläkään kasvojen iho ole yhtä kalvakka kuin ranteen/käsivarren sisäpinta.

Kumpikaan näistä voiteista ei hapetu iholla, mistä iso plussa.

Kallistun silti preferensseissäni tuon Baborin puoleen, sävyn ja kosteuttavuuden takia, onhan se tehty Baborin kosteuttavan Hydra-ampullin pohjaan. Tuo Bobbi Brownin voide alkaa päivän mittaa helposti kiristellä iholla, joten sen kanssa vähintään kosteuttavan pohjustajan käyttö on suositeltavaa, ellei iho sitten ole superrasvainen.

Myös käyttöohjeessa neuvotaan pohjustamaan iho ensin jollain kosteuttavalla primerillä. Tässä BB:n meikkivoiteessa on INCI:ssä kyllä mainittu glyseriini ja sheavoi, mutta sen sisältämä talkki kyllä saattaa tehdä tyhjäksi näiden ainesosien arvon.

BB:n tuote on pakattu lasiseen pumppupulloon ja siinä on auringonsuojakerroin SPF15.

Minusta on kiva, kun näitä matkakokojs on alkanut saada kaupoista. Mukava kokeilla ensin pienempi pullo ja päättää vasta sen jälkeen, jääkö tuote jatkossa käyttöön.

*****

Piti eilen lähteä käymään Hollannissa, mutta sitten muistinkin yht'äkkiä, että nythän on Kuninkaan Päivä Alankomaissa. Kätevä yleinen juhlapäivä, joka siirtyy aina kulloisenkin Alankomaiden hallitsijan mukaan. Entisen kuningattaren, Beatrixin päivä osui miltei yhteen meikäläisen vapun kanssa (30.4., vappua ei tosin Alankomaissa vietetä) ja nykyinen kuningas Willem-Alexander on taas syntynyt 27.4., joten yleinen vapaapäivä ja hulinat siirtyivät siis siihen päivään.

Muutenkin juhlinta muistuttaa vappua, sillä erotuksella, että oranssia väriä näkee joka puolella (ovathan nämä kuninkaalliset Oranje-Nassaun sukua, lue täältä lisää juhlinnasta) ja liikennettä kaupungeissa usein rajoitetaan, joten hyvä, kun hoksasin ja siirsin rajan takana käyntiäni.

Fun fact: Tiesittekö muuten, että jos lennätte KLM:llä, puikoissa saattaa joskus olla kuningas itse? Hän nimittäin silloin tällöin "auttelee" lentojen kanssa? Tämä on mainittu myös tuossa tänne laittamassani Willem-Alexanderia koskevassa Wikipedian linkissä. Amsterdamin-aikoinani lensin jonkin verran "Kelmillä", mutta en tiennyt asiasta, joten en tiedä, jos vaikka olisinkin osunut hänen lennolleen.

Hollannin tulppaanipeltoja Keukenhofissa.

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tuosta Bobbin meikkivoiteesta, on oikein sopiva mulle :) peittää mutta ei ole liian tuhtia. Pysyy hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuo mikään huono ole, mutta vaatii ainakin minun naamallani kunnon kosteutuksen alle.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!