tiistai 21. toukokuuta 2024

Jälleen yksi Essencen ripsiväri

Ayurveda-postauksen kakkososaa odotellessa pieni arvio Essencen I 🖤 Extreme Crazy Volume -ripsarista. 


Putkilo on paksu, ja sitä on harjakin. Tosin harjaksissa itsessään ei ole juurikaan pituutta. Tämä on tällainen tyypillinen harja monille tuuheuttaville ripsiväreille.


Sitten se pakollinen ja aina yhtä idioottimainen kuva tuloksesta. Ripsiväriä on vain yläripsissä, eikä ripsissä ole taivutuksia eikä pohjustusta.

Kyllähän tämä ihan jopa tuuheuttaakin, ja ehkä antaa jonkin verran pituuttakin. Tämä ei ole vedenkestävä ripsiväri, mutta silti se pysyy silmissä hyvin, eikä karise päivän mittaan tippaakaan. Ripsiharjaakaan ei tarvittu, sillä ripset eivät paakkuuntuneet.

Poistin sen puhdistusbalmilla, ja sillä se pienellä jynssäämisellä lähtikin hyvin.

Sanoisin, että keskivertoa parempi ripsiväri, huonompiakin on nähty!

Kävin tänään vaihteeksi Aldissa ruokaostoksilla, ja siellä kassan vieressä nökötti yksinäinen pionikimppu odottamassa ostajaansa. 2,40 euroa, ja se lähti mukaani. Yksi kukka on auki, toinen aukeamassa ja kaksi oksaa vielä nupuillaan.

4 kommenttia:

 1. Pionit ovat ihania, mutta niillä on niin lyhyt kukintakausi.Pionilla on hassu saksalainen nimi "Pfingstrose" eli helluntairuusu. Pioni kukkii helluntain aikohin, mutta helluntai meni jo.
  Toisaalta jouluruusukaan ei ole ruusun sukua. Parhaiten tietää, mistä kasvista puhutaan, kun opettelee niitten latinalaiset nimet ja suvut. Google käänsi äsken vanhan tutun ruukkukasvin verenpisaran sananmukaisesti "ein tropfen Blut". Onneksi nykyään saa puutarhakaupoissa valita kukkansa itse, ja hyvässä lykyssä siinä on lappu "Fuchsie". Joissakin ruukkukasveissa on tietämättömille selitys " Nicht zum Verzehr geeigenet", (Ei sovellu syötäväksi). Taitaa olla amerikkalainen tapa. Voisi vaatia vahingonkorvausta, jos ei ole varoitusta ja joku tekee salaattia vaikka verenpisaroista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli niin ihanan värinen pioni, että se suorastaan huusi "osta mut". Yleensä tosin karsastan kaikkea pinkkiin vivahtavaa, mutta tämä oli poikkeus.

   Kun kirjoitan täällä blogissa jostain esim. kosmetiikan sisältämistä kasviperäisistä aineista, selvitän ensin sen latinalaisen nimen ja sitten vasta muut käännökset lisätietojen hakemiseksi. Muuten menee helposti metsään.

   Amerikkalaiset!🤣😆

   Poista
 2. mulla on essencen ripsareissa ollut se haaste, että eivät helposti lähde pois illalla meikinpoiston yhteydessä. On saanut tehdä kovasti töitä ja olen kokeillut erilaisia poistoaineita. Voin sanoa, että hermot katos ennen kuin ripsiväri lähti kunnolla. En tiedä onko yksilöllistä. Muiden merkkien ripsiväreissä en ole törmännyt samaan haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu, tosin eivät nuo Essencen ripsarit edes koskaan karise, joten kaipa ne istuvat tiukassa ripsillä?

   Mulla ei ole ollut koskaan poiston kanssa ongelmia, käytän yleensä Farmacyn puhdistusbalmia, ja sillä lähtee ripsivärikin yleensä hyvin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!