torstai 2. toukokuuta 2024

Narciso Rodriguez For Her Musc Nude

Omistan tämän alkuperäisen tuoksun täysikokoisena, mutta katsastetaanpa tämä flankkeri nyt poikkeuksellisesti ennen kuin pääsen sen varsinaisen For Her -tuoksun kimppuun, sillä se pullo on Suomessa.

Kuvakaappaus: flaconi.de

Viime viikolla tupsahti taas tuoksunäytteitä postilaatikkooni, ja mukana oli siis tämä tuore, tänä vuonna lanseerattu Narciso Rodriguez For Her Musc Nude.

Kuten tavallista, pieni näytepullo oli pakattu sievään laatikkoon.


Kun kokeilin tätä ensimmäistä kertaa, ensimmäinen ajatus oli, että näin tymäkkään tuoksuun en ole hetkeen törmännyt. Se suorastaan tyrmäsi voimakkuudellaan. Ja pysyy kauan iholla. Päivätuoksu tämä ei selkeästä raskaudessaan ainakaan ole!

Kuvakaappaus: fragrantica.com

Tuoksu on tosiaan aika pökerryttävä. Sen pinnalla on valkoisia kukkia, etenkin jasmiinia ja rosépippuria, joka jää kyllä noiden valkoisten kukkien jalkoihin.

Tuoksu syvenee voimakkaan myskiseksi ja keskivaiheilla on myös Damaskon ruusua ja appelsiininkukkaa, jotka taas myski puolestaan talloo jalkoihinsa. Jopa ruusun tuoksua joutuu hiukan hakemaan.

Pohjalla on mausteista ja paksun vaniljaista tonkapapua, voimakasta patsulia ja seetriä. Seetri ei ole kovin voimakas.

Tämä tuoksu on mausteisen puuterinen, ja makea, mutta makeutta taittaa hyvin patsuli voimakkuudellaan. Valkoiset kukat ja myski jylläävät.

Sanoisin, ettei tämä ole ihan joka naisen tuoksu, eikä ainakaan sellaisen, joka helposti saa migreenioireita tuoksuista, sillä niin voimakas tämä on. Pidän itse voimakkaista ja makeista tuoksuista, mutta tässä aletaan mennä jo siinä rajalla, että onko tämä "liikaa". Päivän mittaan tuntuu, että tuoksu muuttuu iholla jopa miehiseksi ja (halpaa) partavettä muistuttavaksi. Se kuitenkin sittemmin pehmenee kyllä häipyessään pikkuhiljaa iholta.

Joko sinä olet tuoksutellut tätä?

2 kommenttia:

  1. Narcison tuoksut on kaikki järjestäin tosi puuterisia, eikä tosiaan joka naisen tuoksuja, kuten sanoit. Oon kuitenkin parista aiemmin ihan pitänyt, mut tätä en ole koskaan tuoksutellut, mut tuoksunuotteja katsoessa niin mielenkiintoinen, että tätä on nuuhkaistava seuraavan kerran, kun olin tuoksuja nuuhkimassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi tästä todella ristiriitainen olo. Tykkään voimakkaista tuoksuista, varsinkin puuterisista sellaisista, mutta tämä on siinä rajalla - siis tuntuu, että tuoksu on hiukan "liikaa" joka suhteessa. Ei tullut ostohinkua. Katsotaan, jos fiilis muuttuu.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!