keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kiilteleva naama

Nain viela keski-iassakin se vaivaa; meikki ei pysy naamassa ja se kiiltelee helposti. Ihan teinien kosmetiikkaa ei voi kayttaa, se kuivattaa liikaa. Mutta useiden kokeilujen jalkeen loysin sopivia tuotteita.

Pohjustukseen ks. yst. aiempi artikkeli huokosia pienentavista tuotteista. L'Oreal ja CK toimivat parhaiten tassa mielessa, Dermaglow'ia sitten meikin paalle.

Puhdistustuotteena on Dermalogican Dermal Clay Cleanser aivan huippu. Sita voi kayttaa myos 5 minuutin naamiona. Poista se haalealla vedella ja sienella.

Kasvovetena kaytan Caritan Ideal Control'ia, joka on puuteria sisaltava. Strawberrynet myy kaiketi edullisimmin.

Pohjustuksen jalkeen sitten mineraalipuuteria (Lily Lolo tai Jane Iredale) tai arkimeikkiin Aubrey Organic'sin Silken Earth translucent basea. Viimeksimainittua saa iHerbista, ja se sisaltaa silkkia ja tuoksuna miedosti kanelia. Tummuu hiukan naamassa, joten kannattaa valita vaalea savy. Myos Calvin Kleinin Infinite Matte -meikkivoide on hyva.



....ja kiilto pysyy poissa kuivattamatta ihoa. Mikaan pomminvarma homma tamakaan setti ei ole, mutta hyvaksi havaittu ja toimiva, niin paljon kuin mikaan sitten oikeasti toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!