perjantai 29. heinäkuuta 2011

Pieni toipilas

Koiralta leikattiin tanaaamuna pari nisakasvainta mahasta, ja nyt pieni toipilas on kotona tottero paassa ja vaatii jatkuvaa huomiota. Neidilla on lisaksi 72-h:n fentanyylilaastari kyljessa, joten pitaa vahtia, ettei se tipu tai neiti paase muuten sita nuolemaan, se olisi hengenvaarallista.

Viime yon valvoin, koska hiukan huolestutti se, etta kestaako liki 17-vuotias koiruus leikkausta (tai anestesiaa), mutta alkaapa tuo pikkuhiljaa toipua, vaikka hiukan tokkurassa viela lieneekin. Sydamesta loytyi myos pieni sivuaani, joka oli voimistunut anestesian aikana, mutta katsotaan sitten, mihin suuntaan se jalkikontrollissa menee.

Tassa kuva neidista:



Tassa viela toinen kuva, otettu heti kun tulimme elainklinikalta. Koissu todellakin nayttaa kenttasairaalasta kesken toimenpiteen karanneelta sotakoiralta!


Mahtoiko siella olla jokin harjoittelija tai kesatyolainen hommissa hoitajana, silla sitominen ei kovinkaan hyvin ollut luonnistunut (tosin ei potilaskaan ole niita helpoimpia), ja pienta fentanyylilaastaria varten oli ajeltu miltei 20 x 20 cm:n alue kyljesta (laastari ei ole kuin muutama sentti kanttiinsa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!