torstai 21. heinäkuuta 2011

Hankintoja (mm. eBaysta)

Olen suureksi harmikseni loytanyt eBayn, jossa on kotimaisista vastineistaan poiketen kamaa varsin monipuolisesti. Ostin mm. 16 taalalla ihanan silkkisen Ralph Laurenin huivin, jossa on mustalla pohjalla kullansavyisia ja ruskeita paiskey-kuvioita ja ruusuja. Sopii mustan talvitakkini kanssa. Sain myos haaviini Kenzon harmaa-lilasavyisen silkkihuivin (noin 60 taalaa), joka mennee sitten molempien lilansavyisten talvi/valikausitakkieni kanssa. Tassa tuo Ralph Laurenin huivi (joka tosin nayttaa tassa kuvassa tummemmalta kuin onkaan):


Tassa taas sitten se Kenzon huivi:


Sopii hyvin UK:sta Marks & Sparksilta ostetun Per Unan takin kanssa. Minulla on myos tummanvioletti samettitakki, jonka kanssa tama menee myos hyvin:


Puolivahingossa jai kateen myos kolmen euron pashmina riikinkukkokuviolla. Aitini taitaa saada taman syntymapaivalahjaksi. Siihen on hyva kaariytya koleina syysiltoina terassilla. Kauniit varit siina on; toinen puoli tummanpunainen, toinen turkoosi.



Ostin myos kivan Laurel Burchin kanvaasisen kesakassin. Voi kayttaa vaikka uintivehkeitten laukkuna. Hinta oli noin 24 taalaa, eli minusta hiukan kallis, mutta onhan se sellainen, joita ei kavele vastaan yhtenaan kadulla. Sitapaitsi olen aina tykannyt Laurel Burchin asusteista. Tassa kuva:


Laukun taustalla on muuten eilen illalla suorittamani "palikkatesti", eli palikoista koyden avulla koottu parveketuoli. Todellinen mukava laiskanlinna. Ostin kaksi sellaista silakkamarkkinoilta syksylla, ja nyt sain toisen niista koottua. Aikamoinen homma sekin, mutta nyt sitten seuraavaksi kunnostan tuon parvekkeen, kunhan saan taas tarmonpuuskan.

Olinpa eilen sitten muutenkin shoppailemassa, ja paras tahanastisista "sijoituksistani" lienee sahkoinen karpaslatka. Ei taalla kaupungin keskustassa niin hirvean paljoa otokat tunge sisaan, mutta jotain siivekkaita sentaan, mm. hyttysia on kiusana.  Hiukan kuin tenniksenpeluuta on tuolla varkilla karpasia laimia, ehkapa siina saa myos liikuntaa, jos oikein tosissaan homman ottaa... Ei ainakaan tarvitse investoida Wii'hin ja peleihin. Yolla se oli minun yopoydallani, ja kun korvanjuuressa alkoi epamiellyttava inina, tempaisin latkan kateeni ja huitaisin silla muutamaan otteeseen sokkona. Nakyi vain valahdys pimeydessa, ja hyttysesta paastiin eroon vienon palaneenkaryn saattelemana. Tassa kuva "latkamailasta":


Eika maksanut paljoa, vain noin 2,60 euroa paristoineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!