sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Koruja

Valilla taas vahan hompemmasta aiheesta, eli koruista. Sain paahani kuvata muutamia korujani.

Tassa yksi tuoreimmista hankinnoistani. Thomas Sabon hopeaketju, johon hankin pikkuhiljaa eri lentokentilta noita killuttimia. Aika kallista lystia, mutta niihin killuttimiin tulee "himo", ja niita saa tietty vaihdeltuakin, koska ne ovat klipsikiinnikkeella.


Sitten tassa on hiukan vanhempia korujani. Joskus aviomiesvainaalta saatu kultainen, kasinkaiverrettu rannerengas, ja muistaakseni rippilahjaksi kinutut kultaiset pisarakorvikset (joita isavainaani inhosi sydamestaan, koska ne olivat "mustalaisten koruja").


Tassa sitten Libanonista joskus hankittu kultainen kaulakaaty, ja kreolikorvikset, jotka ovat kelta- ja punakultaa (varit nakyvat vahan huonosti kuvassa).


Sitten muutama lempikoruni, joita kuitenkin harvakseltaan kaytan. Brasiliasta ostettu hopeinen, monen erivarisen jalokiven muodostama sateenkaari, jonka sanotaan kuvastavan Iguazun putouksilla nahtavaa sateenkaarta. Pinkkikiviset kultaiset korvikset olivat rippilahja, ja kultaiset lehdykkakorvikset, joissa on kummassakin yksi lehti safiirista ja toinen rubiinista, olen hankkinut Libanonista.


Sitten viela oma nimeni kultaan kirjoitettuna, hankittu Jerusalemista.


Kaiken ei tietty tarvitse olla jalokivia tai jalometalleja. Tassa Munchenin lentokentalta viime talvena ostamani halpa, mutta hauska kasirengas.


Ja sitten viela yksi lempikoruistani, Kenzon lehtia nahkanauhassa (hopeaa).


Sitten minulla on kokoelma topaaseja, sinisia. Tassa nayte, kaulakoru ja korvikset.


Helmista pidan, ja minulla onkin todella kallis helminauha, jonka sain joskus kauan sitten avisvainaaltani.  Halvempia helmikoruja on paljonkin, tassa eras loyto British Airwaysin lennolta Genevesta Lontooseen pari vuotta sitten. Yksi suosikkikoruistani.


Joo, ma en ole mikaan valokuvaaja, enka jaksa paljoa miettia valaistusta jne., mutta eikohan naista saa jotain kasitysta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!