sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 41 viikkoa takana

Huh että tänään on ihan "raato" olo. Eilen oli hellepäivä ja osallistuimme "Leppäkerttuporukkamme" (Ladybirds) voimin naisten kuntovitoseen, joka sujui muuten oikein hyvin, paitsi että yksi jäsenistämme joutui ensiapuun lenkin jälkeen, koska kärsi dehydraatiosta. Matkan varrella oli oikeastaan yksi juomapiste, toinen oli eurovaaleihin liittyvä, mutta siinä ei näkynyt kuin yksi muki, niin sivuutimme sen. Meidän joukkueemme taisi olla tapahtuman kansainvälisin, eli brittiläis-kanadalais-amerikkalais-ranskalais-suomalainen.

Hienoista tuntosarvista sakkimme tunnisti erittäin hyvin jo kaukaa.

Esiintyjiä oli joka lähtöön Elastisesta alkaen.

Pinkki oli päivän väri.

Suoraan sanoen tuosta autottomana kävelemisestä sain koipeni niin kipeiksi ja rakoille, että puolessa välissä matkaa miltei jo toivoin, että kuolema korjaisi. Ei korjannut ja maaliin päästiin kunnialla.

Muuten viikko meni ihan OK, kaksi kertaa Fustraa ja kaksi kertaa 45 minuutin pyöräily + punttisalitreeni hiukan valikoiden. Huomaan, että tämä käy yhä vain helpommin ja helpommin. Mikä tietty tietää sitä, että panoksia on kovennettava.

Venyttelyihin olisi kiinnitettävä enemmän huomiota. Monilla (etenkin naisilla) mahaosasto pömpöttää jo ihan sen takia, että lonkankuokistajat ovat kireät, niitä venyttämällä ryhtikin oikenee usein paljon. Pankaas kokeillen, miten kireät lihakset teillä on! Tässä oikea ja paras tapa venytykseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!