maanantai 26. toukokuuta 2014

Retromeikki

Kuten sanottu, en ole mikään kovin taitava meikkaaja, mutta ilmeisimmin kuitenkin pitää hiukan harjoitella värien käyttöä ennen Ascotia, ettei ihan hölmöltä siellä näyttäisi.

Tästä tuli nyt hiukan retronnäköinen meikki, vihreää luomilla ja kirkkaanpunaista poskilla ja huulilla. Olisiko tuollaista 70-80 -lukua? Iho on myös aika kuivan oloinen, eli pitää hoitaa parempaan kuntoon.





Tässä meikissä käytetyt tykötarpeet ovat tässä ylemmässä kuvassa. Puolalaisen AA:n meikkivoide yllätti: levittyi hyvin ja peitti ohuena kerroksena, plussaa vielä siitä, että pysyi hyvin naamassa eikä ollut kalliskaan. AA:n tehtaat ovat Sopotissa Gdanskin lähellä.

Outs, että ruskettunut iho näyttääkin kurttuiselta lähikuvassa ja oudossa asennossa... 

Kasvoilla se tietty aina näyttää paremmalta kuin kämmenselällä.

Luomilla on vihreää ja roosaa Kikon paletista nimeltä 04. Rain Smoky Shades. Ripsissä Diorin Extra Length Mascara, joka on ihan kelpo tavaraa. Tätäkin on pihdattu avaamattomana laatikon pohjalla ties kuinka kauan.



Vasemmalla Sensain Deep Moist Shine Rouge MS109 Ume Kasane. Ylhäällä Becca Beach Tint, vedenkestävä voidemainen poskipuna sävy Strawberry, mikä muuten on ruskettuneelle iholle aikalailla hyvä väri. Oikealla CK (Calvin Klein) huultenrajauskynä sävy Peached. Kaikki oikein toimivia tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!