perjantai 16. toukokuuta 2014

Päivän nudelookki

Minä en ole erityisen taitava meikkaaja, vaikka temperaväreillä maalaamisen vanhaan tyyliin hallitsenkin. Tässä nyt kuitenkin päivän "nude" ehostusmalli.



Pohjustus Andalou Naturalsin värittömällä BB-voiteella. Lisää siitä täällä. Meikkivoiteena Korresin Wild Rose Foundation Brightening & Long Lasting, sävy WRF4, joka taittaa hiukan kellertävään. Voide oli aika ohutta ja tasoittui naamalle hyvin, mutta kun vilkaisin INCI-listaa, niin siinä olikin silikonia. Ilmankos se levittyi niin hyvin, eikä edes kaivannut puuteria päälleen.

Makeupalleyssa oli tämä pohjustusvoide rankattu 3,6/5. Itse antaisin korkeamman arvosanan. Omituinen tuoksu hiukan tiputtaa pinnoja. Lisää tästä voiteesta täällä.





Oikealla väri levitettynä kämmenselälle. Aika juoksevaa ainetta.

Huulet on rajattu Lavalin huulikynällä, joka on hiukan kulahtanut ulkopinnaltaan (ja korkki tietty kateissa), niin että kynän sävyä ei näy, mutta tämä on oikeasti aika hyvä rajauskynä. Oletettavasti ostettu Lontoosta, tässä lisätietoja. Huulikiilto on NYXin Round Lipgloss Pinky Natural RLG26. Makeupalleyn arvio on luettavissa täällä. Tämä sävy on jostakin syystä saanut vähemmän pisteitä kuin jotkut muut sävyt.



Tässä näyttää siltä kuin rajauskynän ja kiillon sävyt riitelisivät keskenään, mutta huulilla ne sulautuivat hyvin yhteen.

Ripsissä kestosuosikkini Tonymolyn Cat's Wink ja poskilla Tarten Amazonian Clay 24 h blush (joka käy myös huulipunasta), sävy Achiote.


Vähemmän nude loppusilaus kynsiin, Isadoran Wonder Nail -lakka sävyltään Pistacchio. Tästä en kovin tykkää. Kaupassa se näytti hiukan helmiäiseltä, ja siksi poimin mukaani, mutta taitaa jäädä aikalailla käyttämättä.

3 kommenttia:

  1. Ihan nätti lakka taitaa vaatia vaan useamman kerroksen peittääkseen

    VastaaPoista
  2. IsaDoran Pistacchio on omaankin makuuni aika harmaa, mutta tykkään yhdistää sen hopeaan tai kultaan, jolloin kevenee ja näyttää kivalta. :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea! Kokeilenkin jotakin hilettä tai sen tapaista sen kanssa!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!