Meillä syödään paljon kalaa. Niin kylmä- kuin lämminsavustettua, ja etenkin kuhaa menee fileinä paistettuna. Pidän remouladekastikkeesta sen kanssa, mutta tässä nyt etenkin kylmäsavukalalle erinomaisesti sopivan sinappikastikkeen ohje. Alkuruokana se on mitä parhainta!
Sinappikastike kalalle
50 g Dijon-sinappia
3 dl hyvää oliiviöljyä
2 munan keltuaista
1 tl hunajaa
2 tl merisuolaa
1/2 dl valkoviinietikkaa
1 tl sitruunamehua
2 valkosipulin kynttä murskattuna
2 rkl tillisilppua
1 rkl konjakkia
Vatkaa keltuaiset hyvin. Lisää sinappi pikkuhiljaa ja jatka vatkaamista. Lisää hunaja ja suola edelleen vatkaten. Lisää edelleen vatkaamalla etikka, sitruunamehu, valkosipuli ja tilli. Lopuksi lisää hissukseen oliiviöljy ja viimeisenä konjakki. Muista koko ajan vatkata!
Sopii kyllä ihan minkä kalan kanssa tahansa. Oli se sitten savustettua, tai ei!
Blogi terveydestä, terveellisestä ruoasta, kosmetiikasta, luontaistuotteista ja yleensä maailmanmenosta aikuisen naisen silmin nähtynä. Kaksi kierrosta syövän sairastelua värittää elämääni ja kolmas jäi pysyväksi riesaksi. Arkielämän psykologiaa ja johtajuuttakin saatetaan blogissa sivuta. Taustaltani olen pitkän linjan lääketutkimusammattilainen, ja ruodin postauksissa mm. kosmetiikan ja luontaistuotteiden ainesosia ja tehoa omien käyttökokemusten ohella.
kuka muuten voitti sen revlon pikaarvonnan vai menikö mulla se ohi ?
VastaaPoistaVoittaja oli TiinaS, ja otin häneen yhteyttä suoraan.
VastaaPoista