tiistai 11. huhtikuuta 2017

Allure Beauty Box, huhtikuu 2017

Jäin ihan miettimään, että minkä kuun boxi tämä nyt sitten onkaan, kun niitä on minun mielestäni pukannut nyt ihan jatkuvasti. Tai sitten vaan päivät vilistävät ohi sellaista vauhtia, ettei itse pysy perässä. Kurkataanpa boxiin...


Ihan ekana vasemmassa yläkulmassa on Akar Ruby Tint -merkkinen, orgaaninen, sävytetty huulivoide, jolla on silkkimäinen koostumut ja vieno, yrttimäisen makea tuoksu (minust ase ei kyllä tuoksunut juuri miltään, mutta nokka onkin nyt hiukan tukossa).

Vienoa manssikanpunaa huulille!
Sen vieressä oikealla puollella olevaa sinertävää Secret Water Lily -deodoranttia ei ollut mukana tulleessa tuoteluettelossa, mutta siitä oli erillinen lappunen. Aika peruskauraa, luulen, mutta kokeillaan! Tuoksu nyt on vähän kuin tällaisissa aina on.

Toinen sininen pullo sen oikealla puolella on John Friedan Luxurious Volume 7 Day Volume In-Shower Treatment. Jahas, vaikken tällaista paksuun tukkaani tarvitsisikaan, kokeilen mielelläni.

Tätä siis töherretään suihkussa pestyyn ja hoitiksella hoidettuun tukkaan. Sitten se huuhdellaan pois ennen föönaamista. Volyymi kuulemma pysyy kaksi- kolme pesukertaa sen jälkeen.

En oikein ihastu tuosta föönausajatuksesta, koska se touhu tämän tukan kanssa sitten kestää ja kestää niin, että käsivarret kramppaavat. Kovasti tämä on kuitenkin kehuja saanut Alluren toimituksen naisilta, joten ehkä pakkaan tämän mukaan Suomeen ja katson, miten käy. Jos käy hyvin, niin tulen sieltä varmaan takaisin Baseliin afrokampauksen kanssa, heh!

Sitten oikealla ylhäällä on DermaE:n Vitamin Concentrated Serum. Sisältää hyaluronihappoa, C-vitamiinia, E-vitamiinia ja glyseriiniä. Kombo kuulostaa hyvältä ja tämän merkin tuotteista olen pitänyt kovin aiemminkin. Niitä saa iHerbistä. Saattaa jopa olla, että olen tätäkin seerumia joskus omistanut pullon...

Alhaalla vasemmalla on ensin Lakur (by Londontown)-merkkinen kynsilakka, jonka sävystä "Princess Awaits" sanotaan sen olevan "sateenkaarenhohtoinen (iridescent) ja sisältävän ruusukultahippusia". Just nappi väri minulle! Kokeilisin heti, jos eivät eilen peratut mansikat olisi värjänneet kynnenalusia ruman punaisiksi....

Sitten se läpinäkyvä kynsilakka ei ollutkaan lakka, vaan Kur (by Londontown)-merkkinen kynsinauhaöljy. Minulla on kotona varmaan kilo avaamattomia kynsinauhaöljyjä, joten en nyt niin innostu... Jätän kokeilematta ja ehkä laitan näitä johonkin arvontapakettiin.

Kiinnostaisiko joku näistä tuotteista erityisesti?

1 kommentti:

  1. Frieda kiinnostaa! Olen joskus nähnyt kyseisestä tuuheuttajasta jotain juttua ja nyt kun näytit sen, palautui mieleen kiinnostus kokeilla sitä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!