keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Pink Box, toukokuu 2017

Ensi kuun Pink Box (tai siis luulen, että se on toukokuun, menin jo välillä hiukan sekaisin laskuissani...


Tällä kertaa tuli mukana myös (saksankielinen) Style-lehti (hyvää harjoitusta kielitaidolleni, joka on hieman ruosteessa), ja myös tuotteet oli valittu julkaisun kanssa yhteistyössä. Kurkataanpa, mitä pakkauksesta löytyi....


Aloitetaan tuolta vasemmalta yläkulmasta, sinisestä pakkauksesta. Se on Neutrogenan Hydro Boost -meikinpoistoliinapakkaus, täysikokoinen sellainen. Liinoilla saa jopa vedenkestävän ripsivärin pois hellästi ja samalla liinat kosteuttavat ihon.

Laatikon suurin tuote - niin suuri, ettei se itse asiassa mahtunut edes laatikkoon, vaan oli laitettu sen ulkopuolelle päällyslaatikon sisään  - on Ritualsin Soul Shower Foam, täysikokoinen sekin. Kukkien ja sitrushedelmien tuoksuinen vaahto lupaa hoitaa ihoa ja tuoda kesän mieleen.

Hieman Ritualsin takana on tuubillinen Kloranen Erämaataatelivoidetta hiuksille. Voide korjaa rispaantuneita latvoja ja siloittaa hiusta.

Vaaleanpunainen pussukka sisältää kaksi annosta herkälle iholle tarkoitettua mantelinkukkanaamiota. Tämä merkki on jo kiinnostanut jonkin aikaa, ihan mukava kokeilla. Naamio sisältää manteliöljyä, kasvisuutteita, betaiinia, dekspantenolia ja E-vitamiinia ja sen lupaus on lisätä ihon kosteutta.

Pieni, lilanvärinen tuubi etualalla on Smashboxin Pore Minimizing Photo Finish Primer. Näitä eri sorttisia alkaa olla jo kokoelma, sillä niitä on tullut kaupan kylkiäisinä jos mistä, mutta ei se haittaa, reissaava nainen tarvitsee aina näitä matkakokoja ja tätä ainetta riittää moneen meikkiin näinkin pienestä tuubista.

Tämän kertainen boxi oli mielestäni täynnä ihan käyttökelpoista tavaraa, vai mitä?

2 kommenttia:

  1. Mukava loota:) Erämaataatelivoide kuulosta jännältä;) Smashboxin pikkuprimerituubit ovat erittäin riittosia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiak jännältä se kuulostaa minustakin! Samaten tosiaan noita primereitä ei tarvita naamalle kuin pieni pisara!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!