maanantai 17. huhtikuuta 2017

Uusi kokoelma: e.l.f. Beauty Shield

Kuten aiemmin todettu, e.l.f. ei ole siitä pahimmasta päästä oleva kosmetiikkasarja. Ei hinnaltaan, eikä laadultaan. Vaikka e.l.f. tunnetaankin lähinnä meikeistään, on sarjalla myös ihonhoitotuotteita, kuten tämä hiljattain lanseerattu Beauty Shield -sarja.


Sarjassa on seitsemän päivittäin käytettävää tuotetta, jolla voi minimoida ympäristöstä aiheutuvaa ihon ikääntymistä. Nämä seitsemän parabeenitonta, sulfaatitonta, alkoholitonta ja ftalaatintonta tuotetta sopivat myös herkälle iholle ja niitä kaikkia voi käyttää meikin alla.

Kaikki tuotteet ovat ikääntymistä hidastavia, antioksidanttisia, kosteuttavia ja suojaavat auringolta. Sarjaan kuuluu:

Vitamin C Pollution prevention -seerumi, joka nimensä mukaan suojaa ihoa saasteilta ja sisältää C-vitamiinia ja E-vitamiinia, jotka ovat voimakkaita, ihoa kirkastavia antioksidantteja. Lisäksi siinä on ihosyövältä suojaavaa granaattiomenauutetta.

Beauty Shield Skin Shielding - kosteutusvoide sisältää aurinkosuojan lisäksi porkkana- ja auringonkukkaöljyä, ja se on tarkoitettu käytettäväksi seerumin jälkeen.

Beauty Shield Skin Sheilding Primer pohjustaa meikin ja tasoittaa ihoa ja huokosia meikille.

Beauty Sheild Skin Defense Makeup Mist freesaa meikkisi päivän kuluessa sisältämänsä lakritsiuutteen ja E-vitamiinin voimalla.

Beauty Shield Dual Defense Cleansing Facial Brush on enemmän kuin kasvoharja. Toisessa päässä on spaatteli, jolla voit kaivaa puhdistustuotteesi purkistaan, ja harjaspäällä puhdistaa kasvosi huokosia myöten niin, että mikroverenkierto elpyy. Silikoniset harjakset ovat pehmeitä, eivätkä ärsytä herkkääkään ihoa ja samalla iho kevyesti kuoriintuu.

Beauty Sheild Recharging Magnetic Mask Set on naamiosetti. Kuka muistaa nämä "magneettinaamiot" viime vuoden hypestä? Tämä version on edullisempi hinnaltaan....

Siis: Ensin kasvoille levitetään rautaa sisältävä naamio, johon aiemmin mainittujen ainesosien lisäksi on sekoitettu arganöljyä. Se näyttää mutanaamiolta, mutta ei ole sitä. Kun vedät sen pois kasvoiltasi, se magneetinomaisesti vetää kaikki epäpuhteudet mukaansa kasvoiltasi. Eikä tulosta tarvitse huuhdella!

Beauty Sheild Massaging Overnight Recovery Cream on tarjolla high-tech -tuubissa, jossajuju on roll-on -applikaattorissa, joka voidetta levitettäessä samalla hieroo kasvosi. Voide sisältää porkkanaöljyä, arganöljyä ja granaattiomenauutetta ja applikaattoritekniikka edesauttaa sen imeytymisessä.

Tuotteet tulevat saataville heinäkuun alussa, joten pysykääpä kuulolla! www.elfcosmetics.com

3 kommenttia:

 1. Hyvä postaus:) e.l.f:n ihonhoitotuotteita olen nähnyt vain ulkolaisten tubettajien kanavilla. Ihonhoitotuotteita olisi kiinnostavaa kokeilla.

  VastaaPoista
 2. En ole ko sarjaa vielä päässyt kokeilemaan, mutta kuulostaa kiinnostavalta.

  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 3. E.l:f. on aika hyvä sarja noin edulliseksi!

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!