sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Yökuorintaa iholle?

Kesti kauan, ennen kuin olin oikeastaan valmis muodostamaan tästä seerumista oikein mitään käsitystä. Oikeastaan kesti liki tämän putelin loppumiseen saakka.


Dr. Brandt Glow Overnight Resurfacing Serum lupaa nimensä mukaisesti parantaa ihon rakennetta lähinnä sisältämänsä 2% hitaasti vapautuvan retinolin välityksellä.

Minä vaan olin aika skeptinen, kun luin tuoteselostetta, joka näyttää seuraavalta:

Water (Aqua), Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Isoamyl Laurate, Cyclopentasiloxane, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Shea Butter Esters, Triheptanoin, Tocopherol, Phenoxyethanol, Behenyl Alcohol, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Polysorbate 20, Sodium Acrylates Copolymer, Retinol, Glyceryl Stearate, Simmonsia Chenesis (Jojoba) Oil, Xanthan Gum, Betaine, Polyglyceryl-3 Stearate, Citrus Nobilis Oil, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Caprylic /Capric Triglyceride, Lecithin, Glycine Soya Sterols, Hydrogenated Lecithin, Maslinic Acid, Phenylpropanol, Bht, Sodium Phytate, Dimethiconol, Hydrogenated Polyisobutene, Honey, Pectin, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soya Oil

Silikonien ohella siinä toki on ihan mukaviakin ainesosia, kuten sheavoi, E-vitamiini, glyseroli, jojobaöljy, betaiini (antioksidantti), kapryylihappo, lesitiini, masliinihappo (kollageeni- ja elastiinisynteesiä aktivoiva happo, joka uudelleenrakentaa ja tiukentaa ihohuokosia), hunajaa ja auringonkukkaöljyä.

Olin hieman skeptinen tuon retinolimääränkin suhteen, mutta oli miten oli, seerumi (joka oikeastaan on enemmänkin voidetta kuin seerumimaista) tuntuu kylläkin toimittavan asiansa ihan mallikkaasti. Sen luvataan kiihdyttävän solujen uusiutumista, ja näkyvästi kyllä iho olikin kosteutetumpi ja huokoset ja juonteet tuntuivat häivyttyneen, kun tätä purkillisen on käyttänyt.

Purkki itsessään on kyllä siitä ärsyttävimmmästä päästä oleva pumppupullo. Jos satut tipauttamaan sen, niin se hajoaa paloiksi, joiden kokoamisessa on oma työnsä. Nyt pullon ollessa loppusuoralla, siitä on hävinnyt kansi, joten käytän nyt sen sitten kannettomana loppuun.

Muuten hyvä tuote, ostaisin uudelleenkin. Vahinko vaan, etten nyt muista, mistä tämän hankin :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!