tiistai 4. huhtikuuta 2017

Estée Lauder New Dimension

Silmänympärysvoiteita kuluu aina, ja nappasin tämän Estée Lauderin Pakkauksen mukaani Import Parfumeriasta, koska tämä merkki oli jossain 30% alennuksessa. En katsonut tarkkaan pakettia ostaessani sen, mutta siellä olikin sisällä kaksi purkkia.Näyttää kätevältä, mutta purkkeina tämä pino ei toimi, sillä jenka saisi olla useammalla, kuin puolella kierteellä, sillä kannet irtoilevat koko ajan purkeista, tosin alemman purkin kansi pysyy hyvin ylemmän pohjassa, mutta siitä ei ole paljoa iloa. Jos näitten kanssa esimerkiksi matkustaa, ne pitää teipata kiinni.

Tsydeemi on suhteellisen yksinkertainen, sillä molemmilla voiteilla on oma tehtävänsä...


Ylemmän purkin voide kiinteyttää ja sitä käytetään aamuin illoin...


...ja alimmaisen purkin voide onkin sitten aikamoista silikonikittiä, josta jo sanotaankin purkin kyljessä, että sitä taputellaan vähäsen toisen ykköspurkin voiteen ylle siloittamaan juonteet.

Tähän voisin vaan lisätä, että kannattaa antaa sen ensimmäisen voiteen kuivua kunnolla ensin, ja sitten käyttää tätä kakkosta mahdollisimman vähän, sillä jos sen päälle vielä laittaa jotakin, kuten peiteainetta, niin se alkaa rullaantua helposti.

Muuten voin sanoa, että ei tämä nyt mitään suuria tunteita herättävä kombo ollut, kunhan tuli ostettua ja varmaan tulee käytettyäkin, mutta en aio hankkia uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!