tiistai 25. huhtikuuta 2017

Biotherm Blue Therapy Cream-in-Oil

Kuten niin usein, oli tässä talvemmalla Import Parfumeriessa joku tietty merkki -30%. Juuri yhden myymälän ohi kulkiessani alennetttu merkki oli Biotherm, ja minähän heti poikkesin sisään.


Tämä öljyn ja geelin hybridi osoittautuikin onnistuneeksi ostokseksi, ja nyt olen jopa käyttänyt purkin loppuun ihan ennätysajassa. Sopii pintakuivalle iholle erinomaisesti. Koska purkki loppui lat aaikayksikön, niin en voi valitettavasti näyttää, miltä voide näyttää, mutta tässä alla jotakin ideaa asiasta.


Ihana voide, tosiaaankin, mutta nytpä vasta katson tuota INCI-listaa. Silikoneja näemmä taas...

Aqua, Glycerin, Glycine Soja Oil, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol Denat, Isocetyl Steraate, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-2 Stearate, Stearyl Heptanoate, Peg-8 Stearate, Disodium Stearoyl Glutamate, Cetyl Alcohol, Stearyl Caprylate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Methyldihydrojasmonate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Caprylic/Capric Triglycerides, Steareth-100/Peg-136/HDI Copolymer, Triethanolamine, 2-Oleamido-1, 3-Octyldodecanediol, PentaerythritylTetra-di-t-Butyl-Hydroxyhydrocinnamate, Helianthus Annus Seed Oil, Vitreoscilla Ferment, Limonene, Aluminium Polyacryloyldimethyl Taurate, Adenosine, Linalool, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Myristic Acid, Geraniol, Mel, Saccharide Isomerate, Citronellol, Tocopherol, Ceramide 3, Hydroxypalmitoyl Spinghanine, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Rosa Canina Fruit Oil, Algae Extract, Ribes Nigrum Seed Oil, T-Butyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Citral, Haematococcus Pluvialis Extract, Bht, Parfum, CI 19140, CI 14700.

No listassa on kuitenkin hyviäkin aineita, kuten kärkitioilla keikkuva glyseroli, kapryylihappo, palmitiinihappo, vitreoscilla ferment, E-vitamiini. ruusunsiemenöljy, mustaherukansiemenöljy, rosmariiniuute ja leväuute.

Tuoksuyliherkkiä taas voi varoittaa tämän voiteen sisältämistä geraniolista ja linaloolista, ja aika lailla voide tosin tuoksuukin.

Joka tapauksessa pidin voiteesta ja se toimi hyvin ihon pehmittäjänä. Voisin ostaa vaikka toisenkin purkin!

4 kommenttia:

  1. Tällaisena rutikuivalla iholla varustettuna olen testannut tuon tuotesarjan seerumiversion (= se pumppupullo) ja yllättäen se jopa toimii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sen minäkin olin ajatellut ostaa, ja eilen, kun tallasin SBB:n aseman Import Parfumerien ohi ja näin taas alekyltin, ajattelin, että nythän tämä onnistuu. Kävelin tosin sieltä ulos sitten kahden ihan muun seerumin kanssa, mutta niistä lisää myöhemmin... :)

      Poista
  2. Olen käyttänyt Biothermin voiteita jo varmaan 15 vuotta. Yleensä ostan tai toivon lahjaksi niitä niiden lahjapaketteja, koska hinta on silloin aika edullinen. Myös vanhempi tyttäreni on tykästynyt sarjaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on meilläkin tämä eräs miespuolinen henkilö, jonka tunnet :)

      Jos kosmetiikkasarjoista puhutaan (ja ihonhoitotuotteista, ei siis meikeistä), kovimman laskun minun mielessäni on kokenut Clinique. Pääsääntöisesti aika kökköä tavaraa, josta on voinut täältäkin lukea.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!