torstai 27. huhtikuuta 2017

Lentokoneostoksia

Näistäkin on pitänyt kirjoittaa jo tovin (lue: kauan aikaa sitten), vaan kun en ole saanut aikaiseksi :)


Näitä Victoria's Secretin parfyymikyniä on kuulemma yksinoikeudella Easyjetin valikoimissa. Katselin niitä muutamalla lennolla, ja ajattelin, että pahus, ostan. Päätyvät varmaankin eräille nimeltämainitsemattomille teinitytöille... Oikeastaan aika kiva keksintö, tuoksu kynän muodossa!

Näitä seuraavan kuvan Instant Effects -tuotteita sai British Airwaysiltä. Kuvassa siis pitkä tuubi on "huultenpullistajageeliä" ja lyhyempi pitää sisällään silmänympärysvoiteen. Molemmat ovat kirkasta, geelimäistä tavaraa.


Kuten kuvasta näkyy, ainakin huulia on voideltu ahkerasti, koska putkilon teksti on kulunut kokonaan pois. Muuten hyvä tuote kosteuttamaan huulia, mutta pullistavasta efektistä en menisi niinkään takuuseen. Huulivoiteena ehkä paras, mitä olen koskaan kokeillut.

Huuligeeliputkilon päässä on sivellin, ja siihen saa ainetta lisää toisesta päästä pumppaamalla.

Silmänympärysvoiteen lupaus on olla juonteita ja ryppyjä häivyttävä, ja niinhän se kyllä pehmensikin silmänalusia huomattavasti kosteuttamalla niitä. Ostaisin toistekin, jos vaan tietäisin mistä. British Airwaysilla en niinkään usein lentele. Ehkä yksi parhaista silmänympärysvoiteista, mitä olen kokeillut.

Kiva ja hygieeninen pumppupullo!

British Airways käyttää Heathrow'lla T5:sta (terminaali 5), ja siellä käydessä pitää aina poiketa Gordon Ramsayn Plane Foodiin, jossa yhden ruokalajin teko kestää max 20 minuuttia. Vaikka aikataulu olikin tiukka, ehdin syödä kaksi, ja vielä jäi aikaa poiketa Bootsilla.... Tässä muutama kuva sieltä ravintolasta (ei Bootsilta).





Kalliomeriahventa ja mintulla maustettua perunamurskaa (oli yllättävän hyvä kombo)!



Oopperakakkua!

16 kommenttia:

  1. Tuoksukynät, jess, sellaisista minäkin tykkäisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nin, eihän sitäkään vielä tiedä, vaikka nuo kynät päätyisivät jonkin arvonnan palkinnoksi!

      Poista
  2. Kiitos Dzinni! Erittäin kiinnostavia tuotteita joka ikinen omassa sarjassaan ja kiva että laitoit linkin Instant Effectsiin, heti piti käydä katsastamassa.

    Todella kiinnostava artikkeli kokonaisuudessaan, tykkään ihan hirmuisesti lentokentistä ja niihin liittyvistä mistä tahansa jutuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin pitää selvittää, saisiko noit alisää jostakin! Lentokenttäpostauksia on tulossa lisääkin!

      Poista
  3. Tuoksukynä on hyvä idea. Vaan tunnustan että ko brändi ei ihan kauheasti innosta.. ;-)

    Terkkuja ja aurinkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ainakin minun käsitykseni mukaan se on enemmän ns. "teinibrändi". Joskin on yksi tuoksu, josta pidän, eli Amber Romance. Vartalovoiteita olen joskus käyttänyt, siis tällä tuoksulla. Muuten ei sarjassa kaiketi ole mitään ihmeellistä. Tosin tämä kynäversio on ihan uusi tuttavuus.

      Poista
    2. Niin ja kiitos samaa sinne Suomeen! Täällä on satanut ja satanut koko viikon, lukuunottamatta viime maanantaita, jolloin kekkaloin töissäkin kesämekossa ja paljain kintuin. Nyt ei onnitu...

      Tosin taitaapa se olla taas aurinkoa huomenna. Ellei hirveästi väsyttele, saatan lähteä käymään Ranskan puolella Mulhousessa. Toisaalta ei täältä TGV:llä ole Pariisiinkaan kuin kolme tuntia....

      Poista
  4. Oi että rakastan ite vs merkin tuotteita ja noi tuoksukynät ois kiva saada itekki harmi vaan ettei suomesta saa.Oliko kalliit ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Alkaa vaikuttaa siltä, että joku lukijoista saa ne! Stay tuned....

      Poista
    2. Niin, Eekku, hintaa en muista, mutta ei noi mitään hirveitä maksaneet, olisiko olleet 30 huitteilla?

      Poista
    3. http://buyonboard.easyjet.com/#

      Poista
    4. Odotan innolla jos tulee arvontaan noi tuoksukynät =)

      Poista
    5. Näköjään on edelleen Easyjetinkatalogissa, 29 puntaa.

      Poista
  5. Harmi, jos Instant Effects onkin sitten vaikeasti tavoitettavissa :( Kivaa vappuviikonloppua, vaikka siellä suunnalla ei tätä taidetakaan juhlistaa! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion selvittää sen saatavuuden, ja raportoin, jos sitä jostakin löytyy Suomeenkin saatavana siis

      Vappuviikonloppu lienee ihan yhtä tylsä täällä kuin sunnuntait :( Työkaveri juuri sanoi, että se ei ole sen kummempaa rajan toisillakaan puolilla :(

      Poista
    2. Niin, vapaapäivä se on huomenna, ei kuitenkaan ole aavistustakaan, miten sitä täällä vietetään, mutta huomennahan sen sitten näen!

      Ainakin paikkakunnan suomalaisilla on joku juhla, katsotaan, jos päädyn sinne....

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!