lauantai 8. huhtikuuta 2017

Food for Your Thoughts!

Oli tosiaankin hauska virtuaali-illallinen eilen! Sitä pitäisi harrastaa useamminkin. Ennen tulikin tätä tehtyä. Nyt en tosin itse laittanut samaa ruokaa, mitä oli Turussa käyvällä Lontoon porukalla, mutta maistui se kaupasta valmiina ostettu paahtopaistikin itse tehdyn piparjuurikerman kanssa erinomaiselta (piparjuuri muuten piti tuoda Suomesta saakka, sillä täältä sitä en ole löytänyt).

Tänäiltana minun  pitäisi mennä Basel-Landschaftiin (Binningeniin) jollakin pelillä ja vehkeellä (ratikka?) englantilaisystäväni Carlin synttäreille, jonne on tulossa paljon porukkaa. Ongelma on vaan se, että eilen alkanut selkäkipu äityi tänään aika kirpeäksi, kaiketi olen nukkunut hiukan huonossa asennossa. Katsotaan, mitä tapahtuu iltaa kohden... Ei noita kipulääkkeitäkään oikein tahtoisi syödä  - tavallisista menee maha sekaisin ja noista keskushermostovaikutteisista pää. Jos nyt oikein valitsen, se on kai tuo "vatsavaikutteinen", jos sitten menisin vaikka käymään pikaisesti... Pitää käydä myös kaupassa ja ostaa herralle vaikka pullo shampanjaa, vaikka hän kielsikin tuomasta lahjoja. Shampanja kai kelpaa oluenjuojillekin? Luulen...

Viime kuun paperi- ja pahvinkeruupäivä kotikadulla! Nyt olen tilannut e-meilvaroituksen ennen jokaista kuukauden paperi- ja pahvinkeruupäivää, ettei pääsisi mitenkään livahtamaan ohi silmien! Aamuisinhan sen yleensä hoksaaa, mutta silloin on liian myöhäistä pakata omaa roskaansa, sillä aina on enemmän tai vähemmän kiire töihin.

Täällä alkaa olla kesä ja kukat kukkivat jopa yleensä niin tylsän näköisellä Claraplatzilla! Tulin viikolla Pullman-hotellista erään kliinisen tutkimuksen kick-off -meetingistä ja ilahduin suunnattomasti näkemästäni.
Pidän suunnattomasti tällaisista randomeista, kukkaketomaisista istutuksista, jossa on vähän mitä milloinkin. Rakastan unikkoja!

Niin, se ajatusruokaosasto. Se on tässä. Lukekaapa hyvä kirjoitus terrorismista täältä! Kirjoitus on suomeksi, ja siinä neuvotaan, miten pitäisi toimia terrori-iskun jälkeen.

Tämä MAHTAVA suklaakakku suorastaan huuteli minua ostamaan sen työpaikan kahvilassa!
Oikein mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!