lauantai 18. helmikuuta 2023

Judith Williams Cosmetics

Olen kasvoseerumien ja silmänympärysvoiteitten suurkuluttaja. Dm:ssä (Drogeriemarkt) osui silmiini tällainen ihan vieras merkki: Judith Williams Cosmetics. Testiin lähtivät tietenkin merkin silmänympärysvoide ja hyaluronihapposeerumi.


Kuka tämä Judith sitten on? Hän on Münchenissä vuonna 1971 syntynyt ja sittemmin ilmeisesti amerikkalaistunut yrittäjä, näyttelijä, TV-toimittaja/juontaja ja oopperalaulaja. Vuodesta 2007 hän on myynyt kosmetiikkaa oman brändinsä alla, sekä muotia ja koruja oman yrityksenä kautta.

Judith Alexis Stecher-Williams. Kuvakaappaus Wikipediasta.

Vuonna 2011 hän perusti oman kauneusinstituuttinsa Müncheniin. Hänen tuotelinjoihinsa kuuluu ihonhoitotuotteita, meikkejä, hiustuotteita, kauneudenhoitovälineitä, ravintolisiä ja tuoksuja.
Kuvakaappaus: https://www.judithwilliams.com/pages/uber-judith-williams

Tämä hyaluronihapposeerumi on hiukan paksuhkoa, mutta imeytyy silti hyvin, eikä jätä tahmeaa kalvoa iholle. Se sisältää hyaluronihapon lisäksi runsaasti mm. glyseriiniä ja pantenolia, jotka molemmat toimivat apuna ihon kosteuttamisessa. Hyaluronihappopitoisuus on korkea ja molekyylit ovat kolmea eri kokoa.

Silmänympärysvoiteessa on myös hyaluronihapon lisäksi mm. glyseriiniä, soija- ja auringonkukkaöljyä, E-vitamiinia, kofeiinia ja sokerijuurikasuutetta. Voide on ihan miellyttävän tuntuista iholla, mutta minulle se saisi olla jopa hiukan rasvaisempaa. Voide kosteuttaa kuitenkin hyvin.

*****
Meillä on muuten täällä karnevaaliviikko pyörähtänyt käyntiin. Torstaiaamuna oli työporukan kanssa pieni ad hoc -palaveri, ja hämmästyin kun muut putkahtivat Teamsin ruudulle aamuyhdeksältä karnevaalitamineissaan valmiina lähtökuopissa karkeloihin. Minä olin ainoana pukeutunut normaalisti, kun olin menossa toimistolle. 

Torstaina olikin se naisten karnevaali, josta edellisessä postauksessani kerroin. Tänään näkyy tuossa naapurissa olevassa karnevaaliteltassa olevan tarjolla hernekeittoa 😣. Eikös se ole Suomessakin laskiaisruoka? Yöks...

Oikein mukavaa karnevaaliviikonloppua 🎉🎪🎼🎊🎈🎭! Lähdenpä tästä vielä tuohon kulman taakse lähi-Dm:ään ostamaan jotakin karnevaalirekvisiittaa, pakko kai noihin pitkin kaupunkia oleviin hulinoihin on osallistua! Raporttia seuraa...

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen merkki, minäkin varmaan ostaisin jotain kokeiluun..ja onpa siellä juhlahumua kerrakseen kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mielenkiintoinen merkki, kun INCI-listoja katselee, niin ihan kunnon aineita löytyy tuotteista.

      Mielenkiinnolla odotan, mitä näistä karnevaalihumuista kehittyy! Maanantaina (ns. ruusujen maanantai, Rosenmontag) on kemujen huipennus, ja työkaverini jo sanoivat, että "sä et mahdu ulko-ovesta ulos" kun liikkeellä on niin paljon porukkaa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!