keskiviikko 8. helmikuuta 2023

M. Asam Magic Finish - ihan uppo-outo meikkimerkki

Lähdin iltatuimiin hakemaan Rossmannilta kapselikahvia, lähi-REWEn suppea valikoima kun oli alkanut jo kyllästyttää. 

Yritin kulkea "silmälaput silmillä" meikkihyllyjen ohi, mutta, mutta....


Kappas vaan! Juutuin tutkimaan tätä hyllyä...ja ostin ripsivärin ja hoitavan huulikiillon. Oli niin outo brändi... Hirveän paljon erilaisia ripsivärivaihtoehtoja oli tarjolla, erilaisilla harjoilla, pidentävillä kuiduilla yms. yms.!!! Paljon myös meikkivoidevaihtoehtoja. Ja kaikkea muutakin mielenkiintoista!


Näköjään sarjassa on muutakin kuin meikkejä, ja brändin virallinen nimi on Asam Beauty. Putiikkia luotsaa Herr Marcus Asam. Kuvakaappaus alla on brändin nettisivuilta.


Marcus Asam, Geschäftsführer

„Wir konzipieren Produkte, welche die individuelle und einzigartige Schönheit jeder Kundin wirkungsvoll unterstützen - ganz nach den vielfältigen & individuellen Pflegeansprüchen.“

— Marcus Asam


"Suunnittelemme tuotteita, jotka tukevat tehokkaasti jokaisen asiakkaan yksilöllistä ja ainutlaatuista kauneutta - erilaisten ja yksilöllisten hoitovaatimusten mukaisesti."

Tuotteita on näköjään joka lähtöön, muitakin kuin meikkejä. Kirjoittelen noista ostoksistani tarkemmin, kun olen niitä testaillut. Pitääpä vielä tsekata tuo ihonhoitopuoli!

Saksalainen firma tämä näkyy olevan, ja nettisivut löytyvät täältä.

PS: Muistin minä ostaa ne kahvitkin - ja löysin myös Maraboun minttusuklaanappirullia, joista tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!