tiistai 28. helmikuuta 2023

Nature Blossom - 100% luonnollisia tuoksuja

Dm:llä oli myynnissä 100% luonnollisista aineista tehtyjä parfyymeja. En ollut aikonutkaan ostaa, mutta tuoksuttelin tuota Wild Violaa, ja olin heti täysin myyty. Miten voikaan joku tuoksua noin ihanalta!


Wild Viola on mitä puuterisin tuoksu, joka avautuu kirsikankukkina, ylang-ylangina, appelsiininkukkana ja bergamottina, laajentuen puuteriseksi sekoitukseksi heliotrooppia, orvokkia, iiristä ja kieloa. Pohjalla on tonkapapua, vaniljaa ja vaniljaista siamilaista benzoinia. Olin heti myyty ja olisin ostanut sen vaikkahan se olisi maksanut mitä. Hinta jäi kuitenkin alle 15 euron.
Kuvakaappaus: Fragrantica.com

Ettei sitten vaniljaa olisi ollut siinä jo ihan kyllikseen, hyllyssä oli vieressä saman brändin Coco Vanilla. Testeri oli tyhjä, joten ostin tämän sitten ihan sokkona.

Tuoksu avautuu myös kirsikankukalla, appelsiininkukalla ja appelsiinilla. Keskituoksussa on kookosta ja puuterimaista heliotrooppia. Pohjatuoksuna on - ah niin herkullista praliinia, vaniljaa ja santelipuuta.
Kuvakaappaus: Fragrantica.com

Wild Violet on lanseerattu vuonna 2021 ja Vanilla Coconut vuonna 2022. Brändin omistaa Juniper Lane Perfumes, ja tuotteet ovat vegaanisia, täysin luonnollisia, niissä ei ole väriaineita, säilöntäaineita, parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Ne ovat myös eläintestaamattomia ja niillä on Natrue-sertifikaatti (lue lisää sertifioinneista täältä).

Aivan ihania tuoksuja kumpikin! Ainoa vika näissä luonnonaineista valmistetuissa parfyymeissa tosin on niiden heikko kesto.

Suomessa/Suomeen on saatavilla ainakin joitain merkin parfyymeja esimerkiksi Saksan eBaysta (yleensä myyjät postittavat Suomeenkin, kunhan kysyy), parfumdreams.fi'stä ja Kärkkäiseltä. Stockmannkin taisi myydä näitä ainakin jossakin vaiheessa.

3 kommenttia:

  1. Ei sitten muuta kuin Kärkkäiselle käymään. Olen etsinyt itselleni uutta tuoksua,nyt saattoi löytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä käydä tuoksuttelemassa. Nyt mua alkoi kiinnostaa tuo saman sarjan Forever Rose. Pitää käydä nuuskuttelemassa sekin tuossa kulman takana lähi-Dm:llä: https://www.fragrantica.com/perfume/Juniper-Lane-Perfumes/Forever-Rose-58938.html

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!