maanantai 6. helmikuuta 2023

Kosteuttava arkimeikkipohja

Minulla on todella valoisa toimistohuone isoin ikkunoin, ja välillä kun (tai jos) satun vilkaisemaan siellä naamaani, huomaan helposti kuivat paikat ihossa. Meikkivoide näyttää helposti menevän juonteisiin, mistä en pidä sitten ollenkaan. Kirkas luonnonvalo paljastaa liikaa.

Ajattelin hankkia jonkun hoitavamman meikkipohjan, sellaisen, jossa olisi myös kosteuttavia ainesosia, ja ensin ajattelin Nivean seerumimeikkivoidetta mutta ostinkin sitten tämän Nivea Hyaluron Cellular Filler 3-in-1 -tyynymeikkivoiteen. Tällaiset ovat aika käteviä levittää kasvoille.


Voide ei ole ihan täysin peittävä, tosin tarvitsen aina meikkivoiteen lisäksi myös peitevoiteen, eli ihan sama vaikka tämä hiukan läpikuultavaksi jäisikin.

Voiteessa on kosteuttavaa hyaluronihappoa, Q10-koentsyymiä (ubikinoni) ja kreatiinia. Nivean omilla, suomalaisilla sivuilla olikin selitetty näiden kahden viimeksimainitun funktio aika kattavasti. Linkit alla.

Ubikinoni tukee kollageenin muodostumista ja se myös saattaa auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita ja se saattaa ehkäistä maksaläiskien muodostumista. 

Kreatiini taas kosteuttaa ihoa ja se saattaa myös suojata ihoa haitallisilta UV-säteiltä.

Parin viikon käytön jälkeen voin sanoa, että tämä voide on erittäin miellyttävä ja se tuntuukin todella kosteuttavalta. Se on hyvin kevyt ja levittyy kauniisti iholle. Peittävyyttä ei tosin todellakaan ole paljoa, eli ehkä tätä paremminkin voisi kuvailla sävyttäväksi voiteeksi, eikä meikkivoiteeksi.

Voiteessa on aurinkosuojakerroin, joka ei tosin ole kovin korkea (SPF15).

Jos nyt jotakin todellista miinusta pitäisi keksiä, tulee miinuspiste suppeasta sävyvalikoimasta, sillä sävyjä on vain kolme. Kuvassa keskimmäinen sävy, eli 02 Medium, eli "Mittel"

4 kommenttia:

  1. Tämäkin on mennyt multa ohi, et Nivealla on Cushion-meikkivoide. Tykkäsin käyttää näitä yhdessä vaiheessa tosi paljon helppouden vuoksi. Jotenkin unohtuneet parin viime vuoden aikana.

    Muistan, kun omassa nuoruudessa Nivealla oli jopa Suomessa pieni meikkivalikoima, harmittaa, et lopettivat
    Sillä niillä oli mm. ihan loistava primer ja sellaiseen vaaleansiniseen tuubiin pakattu ripsari, joka pysyi jopa mun silmissä suttaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas tosiaan, ei näitä taida saadakaan Suomesta :( Tosin Hobbyhallin valikoimassa tällainen vilahti. Musta tämä oli todella hyvä ja kosteuttava arkimeikkiin, tosin värivalikoima on suppea. Kokeilen joskus tämän jälkeen vielä sen seerumin.

      Muutenkin tämä Cellular-sarja alkoi kiinnostaa, jos kosteutustehot ovat näin hyvät muillakin tuotteilla.

      Poista
    2. Saksan Amazonista ja eBaysta noita tosin löytyy, Saksasta eivät postikulutkaan ole isot. Yleensä myyjät postittavat myös Suomeen, kun kysyy.

      Poista
    3. No ilmanko ei ole osunut mun silmiin. Yleensä töissä huomaan kyllä markettituotteet aika hyvin, jos itselle jotain uutta osuu vastaan. Suomalaiset muistaakseni ihan tykkää näistä Cushioneista, joten markkinoita varmaan olis meilläkin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!