tiistai 14. helmikuuta 2023

Loistava vitosen hyaluronihapposeerumi

Tämä Ziajan Saffron Hyaluronic Lifting -geelituubi oli heräteostos Turun Wiklundilta juuri ennen muuttoani. En edes katsonut sitä tarkemmin, enkä muista mitenkään, mitä se edes maksoi. Notino (ja muutama muukin kauppa täällä) myy sitä kuitenkin vitosella per 30 ml:n tuubi.

Katsoin vasta pakkausta täällä tarkemmin: Wrinkle Filler  mature skin age 60+. Noniin! Tässä valossa tämän luulisi olevan aika kosteuttavaa! Mistäs se kosmetiikkatuote tietää, minkä ikäiselle iholle sitä käytetään?

Nimensä mukaan tässä geelissä on runsaasti hyaluronihappoa. Molekyylikokoja en saa kuitenkaan mistään selville. Lisäksi siinä on peptidejä, jotka ovat ihan yhtä hyviä ainakin tällaiselle kuivemmansorttiselle iholle. Kultaisesta sahramista saadaan antioksidantteja, mutta väriä se ei tälle geelille anna.

Mikä parasta, se toimii hyvin kosteuttajana vaikka ei mitenkään ihmeitä tee juonteille (tekeekö mikään??!!!), ja etenkin pidän siitä, ettei tämä geeli murustu meikin alla. Käyttöohje on levittää sitä pieni määrä juonteille, mutta minä olen kyllä voidellut sillä koko kasvot.

Alennetut hinnat joka paikassa indikoivat - pahaa pelkään - poistuvaa tuotetta, joten tätä pitää hiukan hamstrata. Tuohon hintaan se ei tee juuri loveakaan kukkaroon.

2 kommenttia:

  1. Ziajalla on kyllä tosi kivoja tuotteita, eikä näitä joo hinnalla ole pilattu :D Suomessa on toki kalliimpia yleensä nää, mutta esim. just Notinossahan Ziaja on puoli-ilmaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Ylipäätään puolalainen kosmetiikka on mielestäni ihan liian aliarvostettua. Puolassahan on sentään tehty ihan varteenotettavaa tutkimusta kosmetiikankin suhteen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!