tiistai 14. toukokuuta 2024

Ostoksia viime viikolta ja tältä päivältä

Kävin tänään Dm:ssä kauppareissullani ja etsin puhdistusliinaa lattian pesuun, mutta sellaista en löytänyt, ainoastaan 15 kpl:n pakkauksen kertakäyttöisiä parkettilattian putsausliinoja 1,60 eurolla joten ostin niitä. En tiedä miten hyvin pelittävät. Luulen, että tuon mopin kanssa pitäisi olla paksumpi liina.


 Koska kasvoni ovat talvenkalpeat, eivätkä rusketukaan SPF50 suojakertoimen sisältävän voiteen kanssa, arvelin tarvitsevani aurinkopuuterin. Physicians Formula Murumuru Butter -aurinkopuuterini jäi Suomeen, joten haussa oli uusi ja mattainen sellainen.

Sopiva löytyi Catricen valikoimista: SunGlow Matt Bronzzing Powder. Katsotaan, miten pelittää, postailen sitten, kun olen kokeillut.

Ja kun alle kolmella eurolla saa ripsivärin, niin piti ostaa kokeiluun Essencen I 💙 Extreme Crazy Volume Mascaran. Katsotaan, miten se pelittää.

Ebelinin isot vanutyynytkin eksyivät kuvaan... Pieniä/normaalikokoisia en nykyään edes osta.


Sitten löytyi jotakin mielenkiintoista. Luulin ostaneeni Batisten Blush -kuivashampoon (eikös sellainen ole Batisten valikoimissa?), mutta kotona pulloa tarkemmin katsottuani, se onkin hiuksiin jätettävä hoitoaine! No ei se mitään, kokeiluun menee siis sekin!


Nämä kaksi Balean voidetta on hankittu aiemmin, mutta niputetaanpa ne nyt tähän samaan postaukseen. Vasemmalla sinisessä purkissa on Balea Beruty Hyaluron -yövoide. Tätä eräs ystäväni kovin kehui, joten piti ostaa se testiin. Täytyy kyllä kehua sitä, ehkä yksi ihan parhaimmista kosteuttavista yövoiteista, eikä hintaakaan tainnut olla kuin vitosen luokkaa. Ostan toistekin, eli tämä oli ihan löytö!

Oikealla on Balea Magic Summer -voide, jota olen käyttänyt päivävoiteena. Voide ruskettaa ihon kevyesti ja kosteuttaa. Voide on moussemainen ja ruskettaa maltillisesti, eikä tuoksu siltä kuin itseruskettavat joskus saattavat tuoksua. Voiteessa on mm. glyseriiniä, auringonkukka- ja oliiviöljyä, betaiinia ja pantenolia, ja hintaa tälle 50 ml:n tuubille tuli kokonaista 1,95 euroa.

*****
Kerroin aiemmin täällä saksalaisista vappuperinteistä, enkä voinut olla kauppareissullani ihastelematta kotikatuni varrella olevia lemmenosoituksia, jotka kirjavine koristeineen reunustivat puistokatia noin joka 10 metrin välimatkoin. Niitä oli sidottuina puihin, parkkiautomaatteihin, lyhtypylväisiin, valotolppiin ja jopa liikennevaloihin. Alla esimerkkejä.




Kova työ on ollut näidenkin väkertämisessä!

2 kommenttia:

  1. Balealta olen tykännyt niistä sheet maskeista, jos nyt muistan oikein että ne oli sen merkin? Toisaalta Batisten jätettävä hoitosuihke kuulostaa kivalta mutta tuoksuukohan miten paljon...minäkin tykkään jätti vanulapuista enemmän ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balealla on kyllä suurimmaksi osaksi oivallisia tuotteita. Ja edullisia! Iso pullo misellivettäkin vain alle 2 euroa. Ehkä ostan Balean joulukalenterin itselleni loppuvuodesta. Noita muuten saa Suomeenkin esim. Saksan Amazonista tai eBaysta.

      Laitan tuosta Batisten hoitsikasta erillistä postausta, kunhan testailen sitä muutamaan otteeseen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!