maanantai 23. syyskuuta 2024

Luksustuoksujen dupeja Zaralta

Törmäsin WhoWhatWear UK:n sivuilla tällaiseen, suhteellisen tuoreeseen listaukseen. Tässä poimintoja teillekin. Tuoksujen kuvakaappaukset Zaran sivuilta, tuoksukuvaukset taas on kaapattu Fragrantican sivuilta.


Zaran Cherry Smoothien sanotaan olevan Tom Fordin Lost Cherryn dupe.


Miss Dior Blooming Bouquetiin ihastuneet taas löytävät yhtäläisyyksiä sen ja Zaran Nude Bouquetin välillä.


Zaran Applejuice taas muistuttaa Marc Jacobsin Daisy -tuoksua.



YSL:n Black Opium taas löytää samankaltaisensa Zaran Gardeniasta. Kahvia, vaniljaa...



Zaran Red Temptationin esikuvana voidaan pitää Francis Kurkdjianin Baccarat Rouge 540 -tuoksua.



Zaran Sublime Epoque taas kävisi Armanin My Way -tuoksusta.


Zaran Ebony Wood muistuttaa ehkä syystäkin Jo Malonen Wood Sage & Sea Salt -tuoksua, sillä se on kehitetty yhteistyössä Jo Malonen kanssa. Tämä tuoksu on unisex, eli tarjoitettu sekä miehille että naisille.



Zara
n Golden Decaden sanotaan olevan toisinto YSL:n Librestä.

Pitäisikin käydä näitä itsekin tuoksuttelemassa tuolla Zaran myymälässä.

4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Näissä oli useampi kokeilemisen arvoinen vaihtoehto. Eikä pelkästään teinille, jolla tuntuu kuluvan useampi pullollinen tuoksuja vuodessa. Suomessa on hajuvesien hinnat nousseet ihan älyttömästi tässä viimeisen vuoden aikana. Ostin viime syksynä / talvena Pradan Paradoxe intensen ja maksoin siitä selkeästi alle satasen. Nyt samankokoisen pakkauksen hinta oli 120 euron tienoilla (mainittakoon vielä, että kauppaan jäi, koska ei enää tunnu se arvoiselta). Onko Saksassa nähtävillä sama ilmiö vai onko siellä vielä tuollaiset perustuoksut kohtuuhintaisia? -q

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, jos vinkeistä oli hyötyä!

      Mulla on oikeasti niin jäätävä tuoksukokoelma, että en uskalla edes katsoa parfyymihyllyjä (hinnoista puhumattakaan), ettei tulisi vaan ostettua! Kokoelman kasvattamisesta on jo pitkästi toistakymmentä vuotta pitänyt huolta eräs herrashenkilö 🥰.

      Kokoelmaani voi tarkastella tämän linkin kautta, jos kiinnostaa: https://www.fragrantica.com/member/1005687

      Poista
    2. wau, upea kokoelma! ja siis todella paljon samoja, joita minulla on ollut. Ja muutama, joita tyttäret on valinneet. Meillähän siis on kaikilla kolmella aika samanlaisia tuoksuja ja vähän joutuu taiteilemaan, ettei valita samoja :D Täytyykin käydä tuota sinun kokoelmaasi läpi siltä kannalta, jos niistä löytyisi vaihtoehtoja. -q

      Poista
    3. Mun pitäisi päivittääkin sitä listaa tuolla Fragranticassa. Tosin välillä ahdistaa jopa katsoa sinne 😅. Toivottavasti löydät sieltä hyviä vinkkejä.

      Jos nyt ostaisin / haluaisin ostaa jonkun parfyymin, se olisi Givenchyn Organza Indecence. Oneksi sen valmistus on lopetettu jo ajat sitten. Yksi pullo minulla sitä vielä luuraa jossakin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!