keskiviikko 25. syyskuuta 2024

Catricen uusi meikkivoide innostuttaa

Kävin viime viikolla Rossmannilla kynsisaksiostoksilla,, koska loistavat sakseni jätin ilmeisesti Suomeen, kun en niitä löydä mistään. Uusia ja yhtä hyviä en löytänyt, mutta pitihän taas nuo kaupan meikkihyllyt nuohota läpi.

Meikkivoidetta en toden totta tarvitse, mutta Catricen hyllyllä oli uutuus, josta jopa innostuin. Ainakin kämmenselälle kokeillessa tämä jopa hiukan muistutti lopputulokseltaan niin paljon kehumaani Erborianin CC-voidetta, sillä se sulautui hyvin ihoon.

Meikkivoide on Invisible Cover Foundation, ja se jättää iholle kauniin mattapinnan, ja peittävyyttä voi säädellä kerrostamalla. Voidetta on saatavilla kokonaista 40 sävyä.

Jos hoitavuudesta puhutaan, siinä näkyy olevan runsaanpuoleisesti kosteuttavaa glyseriiniä, sekä aaloeta että skvalaania.

Melkein tekisi mieli käydä ostamassa, ihan vaan nähdäkseni, miten tuo käyttäytyy kasvoilla. Hitsi, eihän tuo täällä maksa kuin alle seitsemän euroa pullo! Ainakin Dm:n ja Rossmannin nettisivuilla on todella erinomaisia käyttöarvioita siitä, joten muutkin ovat näemmä tykänneet.

*****

Muistatteko, kun kerroin löytäneeni uuden veroneuvojan? Hän teki veroilmoitukseni muutamassa päivässä ja oli laskenut, että pitkästi yli neljä tonnia tulee palautusta.

No ei tullut, tuli vielä enemmän. Olin hämmästynyt, kun viime perjantaina tipahti postiluukusta Finanzamtin kirje, ja rahat ovat nyt tililläni. Skannasin kirjeen veroneuvojalle, ja vielä kysyin, että olikohan tämä nyt oikein, vai onko joku virhe ja saan odottaa takaisinperintää. Ei kuulemma ole virhettä.

Todella nopeaa touhua!

Ylihuomenna tänne tulee ystävättäreni Suomesta, ja lauantaina aiomme pörrätä Lindtillä sekä Monschaussa ja menemme sitten illastamaan Maastrichtiin.

Sunnuntaina lähdemmekin sille kauan odotetulle Rsininristeilylle!

2 kommenttia:

  1. Kiva, että sait 5 000 € veronpalautusta. Hyvä veroneuvoja on palkkionsa väärti. Saksan verolaki on hyvin monimutkainen.
    Minua huvittaa, että saan Suomesta valmiiksi täytetyn veroilmoituksen ja siihen voisin itse tehdä korjauksen. Keva on ilmoittanut tuloni ja kysyy minulta joka kevät, olenko vielä elossa. Sekin Kevan pitää tehdä kaksi kertaa kirjeitse, kun posti ei näy talon sisällä kulkevan.
    Lähetän vastauksen aina näet postitse. Käy näet nopeammin kuin ruveta etsimään netistä, eikä maksakaan koko huvi enempää kuin 1,10€. Se on vähemmän kuin yksi jätskipallo italialaisessa jäätelöbaarissa tai jäätelöautossa. Syksy tuli, mutta jätskibaarit ovat vielä auki ja auto kiertää.
    Pitäkää hauskaa ja nauttikaan hyvästä ruoasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olin tosiaan tyytyväinen tuohon veronpalautukseen! Ei yhtään kismitä, että veroilmoituksen teosta maksoin kolmisen sataa euroa.

      Kiitos, uskon, että tulee kiva risteily, vaikka säät eivät näytä olevan kovinkaan suotuisat. Maanantaina kellumme siellä Määnzin suunnalla, ja päivä on aikaa kiertää nähtävyyksiä.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!